Vinkkejä kuivaksi opetteluun kaivataan !

Vierailija

Elikäs meillä on nyt kuivaksi opettelu menossa. Ikää lapsella reilu 2v. Muutama päivä takana, kovin hyvin ei suju. Missä vaiheessa kannattaa luovuttaa ja lopettaa lapsen "kiusaaminen" ? Vielä en ole luovuttamassa, kun osumia kuitenkin saadaan myös pottaan. Kauanko teillä on mennyt kuivaksi opettelun kanssa ?

Kommentit (3)

Vierailija

Älä laita vaippaa, vaan anna olla. Meillä tällä taktiikalla neljä lasta saatu oppimaan kuivaksi reilu kk parin vuoden ikäisinä. Mielestäni ei ole lapsen kiusaamista, olla laittamatta sille vaippaa. Meillä ainakin kaikki ovat jossain vaiheessa tajunneet, minne pissa ja kakka pitää oikeasti tehdä.

Vierailija

kuivaksi opettamisen, niin silloin kannattaa valita ajankohta fiiliksen mukaan, ei kalenterin. Siis silloin kun susta tuntuu, että lapsella voisi olla valmiutta asiaan. Eikä niin, että kyllä jo tässä iässä pitäisi kuiva olla, vaippa pois vaan. Jos tulee paljon huteja, niin se viittaa musta siihen, että lapsi ei ole vielä valmis.Itse olen suosinut sellaista, että vessasssa tai potalla ei ole mitään viihdykkeitä, koska se mielestäni häiritsee pottailun oikean tarkoituksen hiffaamista.

Vierailija

Sen verran kylmää on vielä ettei puskapissit huvita eikä vaatteenvaihto ulkona. Sisälle tullessa vaippa otetaan pois. Kunhan lämpenee ja edistystä tapahtuu, jätetään vaippa pois ulkoilureissuillakin. Yleensä vaippa on ollut reissujen jälkeen kuiva. Nyt lapsi on kaiken lisäksi pienessä kuumeessa, joten ei edes ulkoilla vielä pariin päivään t. ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat