Muistakaapa kaikki perhepäivähoitajat, ettette ota

Vierailija

liikaa lapsia hoitoon. Vaikka esimies vaatisi niin laki kieltää sen. Hoitajalla saa siis olla 4 kokopäiväistä ja yksi puolipäiväinen, joka on eskarissa tai koulussa. Jos ryhmässä on pelkästään puolikkaita niin huolehdi siitä, etteivät ole samaan aikaan jos jakavat saman paikan!!

Kommentit (15)

Vierailija

Hoitajalla saa olla 4 kokopäiväistä alle kouluikäistä lasta (omat lasketaan mukaan, myös lapsenlapset) ja yksi eskari/koululainen puolipäiväisenä. Minulla on oma 5v täällä kotona. Hänen alle kouluikäiset kaverinsa eivät saa olla meillä leikkimässä jos hoitolapset on paikalla.

Vierailija

ota vastuu hoitolastesi turvallisuudesta ja kieltäydy liian suuresta ryhmästä. Ja jos olet vanhempi jonka lapsi on perhepäivähoidossa ja lapsia on liikaa niin älä vaikene. Hoitaja voi olla voimaton tuossa tilanteessa mutta sinä vanhempana voit vaikuttaa.

Vierailija

mutta kummallisesti ne vanhemmat muuttelevat työvuorojaan. Se sitten merkkaa sitä että minulla saattaa olla 6 lasta yht aikaa hoidossa.

Vierailija

miten voi tietää, ettei se oman lapsen hoitaja olisi juuri kakkosen kaltainen.Palkkoja saisi tietenkin nostaa, ja pitäisi nostaa, niin että koulutetut lastenhoitajat hakeutuisivat alalle.

Vierailija

Meidän pph:lla 4 hoitolasta ja harva se päivä myös hoitajan lapsenlapset ovat hoidossa (ja erityisasemassa tietysti). Onko sekään laillista?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat