Vinkkejä onnistuneisiin juhliin!Mistä pidit, mitä inhosit isoissa juhlissa?

Vierailija

Tarjolla on kakkukahvit sekä alkona boolia ja olutta. Jokainen tuo omaa grillattavaa, mutta lisukkeet pitäisi keksiä. Vihreessä salaatissa aika tekeminen (70 hlö) mutta mielestäni perunasalaatti on yksistään tylsää.Kakun lisäksi yhtä laatua keksejä, kaipaisiko kuivakakkua?

Mitäs pikkusuolasta olis helppo laittaa boolin kaveriksi?

Kyseessä siis aikuisten juhla, ei lapsia.Kertokaapa kokemuksia mistä olette tykänneet:)KIITOS!

Kommentit (3)

Vierailija

ja sopii kivasti mansikkabooliin ja vadelmakakun kanssa!

sipsien tilalle ajattelin poppareita isoihin kulhoihin.Mut kuivakakun taidan tosiaan hylätä.sit salaatin kylkeen patonkia ja tuorejuustoa?

Lisää vinkkejä, kiitos NAM!

Vierailija

Lainaus:

Tarjolla on kakkukahvit sekä alkona boolia ja olutta. Jokainen tuo omaa grillattavaa, mutta lisukkeet pitäisi keksiä. Vihreessä salaatissa aika tekeminen (70 hlö) mutta mielestäni perunasalaatti on yksistään tylsää.
Kannatan. Mukaan kannattaa laittaa jotain ekstraa, vaikka jakaa se perusvihannessalaatti osiin ja höystää osa fetalla ja oliiveilla, toinen vaikka aurinkokuivatulla tomaatilla ja mozzarellalla jne. Siemenettömillä viinirypäleillä see nopeasti lisämakua.</p> <p>Kakun lisäksi yhtä laatua keksejä, kaipaisiko kuivakakkua?]/i]<br /><br /><br /><br />Kuivakakku ei yleensä ole mikään hitti. Ennemmin jotain suklaakeksejä tai vaikka konvehteja tai muita karamelleja. iso kulho vaahtokarkkeja voisi olla hauska, niitä voisi grillatakin..<br /><br /><br /><br /></p> <p>[quote kirjoitti:

Mitäs pikkusuolasta olis helppo laittaa boolin kaveriksi?

Kyseessä siis aikuisten juhla, ei lapsia.
Juustot ja suolakeksit on helppo laittaa esille, mutta menee epäesteettisen näköiseksi illan mittaan. Sipsit ja muut naksut taas on arkinen ja epäterveellinen, mutta kansaan uppoava vaihtoehto (mulle kävis!). Ehkä jotkut premium-sipsit, jos raskit investoida?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat