Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

än " kanankoipimaisesti" . Lisäksi pukuvalinnat ovat keränneet kangasta vatsalle, mikä ei tosiaan lievennä vaan lisää efektiä...Mun mies kysyi jo ekan talent-karsinnan jälkeen, että onko se raskaana, ja munkin mielestä vatsa on ollut ihan samanlainen koko talentin ajan. Aika vähän muutosta viikoissa siis...Vai onko tää raskaus uutinen nyt jotenkin " virallista" tietoa?Tunnen muuten parikin tosi hoikkaa ja sädehtivää SYNNYTTÄMÄTÖNTÄ naista, joilla kuitenkin juuri vyötärönseudulla pömppää. Jostain kumman syystä juuri näillä naisilla on myös aika uhkea etumus kokoonsa verrattuna. Näyttävät siis " alkuraskailta" aina.

Entinen missi ja radio suomipopin juontaja. Radio työt hän on lopettanut ja siirtynyt televisioon.

 

Onneksi olkoon Susanna, ihana vauvakumpu näkyi tänään selvästi  ☺

Melko pitkä raskaus, kun tää ketju on aloitettu vuonna 2007 ja edelleen on vatsa sennäköinen, että olisi raskaana. Siis en ole nähnyt ihmisestä minkäänlaista kuvaa, mutta tämän palstan mukaan :)

Vierailija

Voi se maha muutenkin pömpöttää, esim. sairauden takia. Mulla itsellä maha endometrioosin takia usein kipeä ja turvonnut ja näyttää pieneltä vauvamahalta :( En itse tuijottelekaan naisten mahoja kun ei sitä koskaan voi tietää mitä on taustalla. Ja mitä se muille kuuluukaan, ja sitä paitsi onnellisesti raskaana oleva kyllä itse kertoo asiasta jossain vaiheessa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat