Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

onko teillä kokemusta kieroista kiinteistönvälittäjistä? onko

Vierailija

kaikki yhtä kieroja ku mikä sattui meidän kohdalle? kysynpä vaan :)

Sivut

Kommentit (32)

mitähä kaikkea meillä.. kysyin kerran " missä kunnossa katto" vastaus: " hyvä" , kysyin tehty mitään katolle? " hyvä"

ja kierteli ja kaarteli..sanoi viel lopuks et tarjous on jätettävä jo seuraavana pv klo 16-16.30 välisenä aikana.. sanoi että niiiiiin paljon kyselijöitä, mut ei ollu muita katsomassa ku me.. ja sanottakoon, et talo vieläki myynnis!

Valehteli meille kokoajan monia asioita. En tiedä miksi.

Yritti vaan pudottaa kovasti meidän hintaa, valehteli kävijämääriä ym.

Toinen välittäjä myi asunnon nopeasti ja hyvällä hinnalla

Oli kyse asunnosta, josta oli toinenkin kiinnostunut. Välittäjä yritti saada mua sanomaan tarjouksen ääneen niin, että toinen ostaja seisoi vieressä. Osoitti muutenkin kaikin keinoin, että olen selkeästi kakkonen kisassa. Lopulta otti ensin mun tarjouksen ja meni sitten hakemaan toista tarjousta, joka -yllätys?- oli parempi kuin omani. Ei myöskään tarjonnut mulle mahdollisuutta korottaa tarjoustani.

onko tosi vai huhupuhe et kiinteistönvälittäjillä se joka " vuosiraja" , minkä aikana ostajalla se joku turva et jos jotai ilmenee nii välittäjä vastuussa?

onko muita tapauksia??

antaa asiakkaalle kaikki ne tiedot jotka myyjä on hänelle antanut. Lisäksi välittäjällä velvollisuus selvittää myyjältä tiettyjä asioita, mutta välittäjä ei tietysti voi ottaa vastuuta siitä jos myyjä jättää jotain kertomatta. Mutta välittäjällä ei ole lupa jättää kertomatta mitään mitä myyjä on kertonut 8mikä vaikuttaisi kauppaan) eikä keksiä omiaan. Vastuuaika ei periaatteessa vanhene.

Mietittiin tarjouksen jättämistä kahden eri vaihtoehdon välillä. Sama firma. Ihmettelin hieman, kun välittäjä niin kovasti kehui vaihtoehtoa, joka oli meillä hieman huonommalla sijalla. Jotenkin sitten erehdyttiin myyjän painostuksesta jättämään tarjousta tästä asunnosta. Myöhemmin selvisi, että asunto oli ollut myynnissä pitkään ja asunnossa oli monta epäkohtaa, joita ei meille kerrottu... No, oli omakin moka, kun ei selvitelty riittävän tarkasti, mutta työpaikan vaihdon myötä oli kiire löytää asunto nopeasti.Myytiin samainen asunto parin vuoden jälkeen ja silloin meitä yritettiin huijata välityspalkkion suhteen. Otimme yhteyttä kuluttajaneuvojaan ja lopulta firman pomo joutui tyytymään siihen palkkioon, joka luki sopimuksessa.En käytä enää Kiinteistömaailman palveluita.

asuntokaupat käsillä, osaan välttää ko. henkilöä.Nuoret miehet kai yleensä ovat aika kieroilijoita, tarkoituksena tienata ja muut asiat toisarvoisia.

Lähes jokainen vastaa aina, kun kysyy että onko talon rakennuttanut sellainen firma, jonka työntekijät ovat suomalaisia, niin vastaus on varma KYLLÄ!

Ja kun olemmem tarkastuttaneet asian, niin kumma kyllä 99% aina tekijät ovat olleet virolaisia. ;)

Miksi valehdellä tuollaisessa asiassa??? Miksei voi rehellisesti kertoa?Ja toinen vakio on esim. nuo kosteusvahingot (siis ihan jo sellaiset pienet allaskaapissa olevat). Ihan pokalla naamalla kinaa ettei ole, ja sitten kun tarkastaa, niin on...Onhan noita...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat