Vierailija

Eivät selviä lasten harrasuksista ilman isovanhempien tai meidän sisarusten apua. Miten sanoa ettei juuri nyt taida olla oikea hetki?Eikö sosiaalitädit tutki tätä puolta ollenkaan? Eli jos päällisin puolin on asiat ok niin voi saada lapsen? Heidän oma elämä on tosi kiireistä, harrastuksia 6 iltaa viikossa, molemmat töissä sekä lisäksi toinen opiskelee vielä iltaisin.Ajatus on hieno en pahalla siksi sano vaan koska tiedän ettei se ole kenenkään edun mukaista tässä tapauksessa. :(

Kommentit (4)

Ei edes tukiperhettä jos omat lapset pieniä. Kun tulee vieras lapsi hän tarvitsee vielä enemmän aikaa ja tukea.

Meillä oli lapsi tukiperheessä, ihana perhe, keski-ikäinen. Omat isoja ja lapsi viihtyi kerran kuukaudessa pienenä.

Kun meni kouluun lopetimme, en katsonut enää tarvitsevaqni ison kanssa.

Siskoni on paraikaa pridekoulutuksessa, huolestuttaa koska tuntuu että hän kuvittelee sillä saavansa töistä vapaata sekä pystyy myös lykkäämään sitä että omat lapset ovat jo vaippaiän ohi, eli pitäisi alkaa taas parisuhdetta "lämään" ja heidän parisuhde on kyllä aika heikko. :(Säälin vaan jos saavat sijoiteutn lapsen ja eivät jaksakaan ja joutuvat antamaan lapsen ns. eteenpäin. Lasta siis säälin sekä myös heidän omia lapsia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Useimmat kunnat vaativat sen. Perheiden tilanne kartoitetaan hyvinkin tarkkaan ennenkuin heille sijoitetaan lapsia. Kannattaa tosiaan miettiä tilanne tarkkaan, sillä perhehoitajaksi ei voi ryhytä kokeilumielessä ja työ voi olla rankkaa. Sijaislapsista ei muuten puhuta, vaan sijoitetuista lapsista. Sijaivanhempi sanaa käytetään, mutta itse mieluummin puhun perhehoitajista. Kun lapsilla kuitenkin yleensä on jo omat vanhemmat.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat