Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Juuri luin HS:n verkkosivuilta, että Helsingin päivähoitopaikat ovat täynnä. Me haimme pojallemme elokuun alusta päiväkotipaikkaa, eikä mitään päätöstä ole vielä tullut. Miksei meille kerrota asiasta, vai yrittävätkö vielä keksiä siellä jotain ratkaisua?

Kommentit (4)

Meidan alueella Helsingissa (juuri tama Hesarin mainitsema Paloheina) paatokset lahtivat postiin 9.5. niille, joille oli jotain kertoa. Meidan molemmat lapset ovat viela ilman paikkaa, jonka sain tietaa soittamalla. Mitaan kirjetta ei siis ole meille tullut. Kannattaa soittaa paivakotiin ja kysya.

Viimeistään kaksi viikkoa ennen hoidon tarpeen alkamista ilmoittavat hoitopaikan. Hoitopaikan irtisanomisaika on kaksi viikkoa (ainakin Espoossa), joten mahdollisia irtisanomisia voi vielä tulla kesän aikana (siis niiltä nykyisiltä hoitolapsilta, jotka esim. muuttavat tai muuten vaan lopettavat hoitonsa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikki, joille paikat on löytynyt, ovat jo päätökset saaneet Helsingissä. Eli lopuille tulee tieto sitten, kun tulee noita perumisia. Tai saadaan lisäpaikkoja jostain. Esim. meidän alueella suunnitellaan nyt parakkipäiväkodin perustamista ja osa perheistä saa tiedon vasta kun se asia on valmis.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat