Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Sivut

Kommentit (291)

Oon tosiaan luullu että olen ainoa outo. Mut se on hyvä keino silloinkin kun kakka on löysää. Ei röpise niin paljon ja ne pieruäänet saa tukahdettua paperilla ja kädellä.

No syömällä Royalin Indoor -kissan ruokaa ! Sehän on kehitetty vähentämään hajuhaittaa ;) Ups... sori mainos.Eniten mua ottaa päähän se, että jos yle vessassa on ruuhkaa ja joutuu jonottamaan. Sitten kun koppi vapautuu niin siel onkin kauhee paskan lemu ja rannut. Käyt ihan vaan siististi pissalla, mut se lemu ja rannut tietysti on ja pysyy ja seuraava luulee, että mä olen syyllinen moiseen hajuhaittaan ja sotkuun.Itse en juuri koskaankäy yle-kakalla. Kotona käydään miehen kanssa yleisesti ovi auki paskallakin. Mies saattaa jopa huutaa mua paikalle, kun muistaa siinä istuessaan jonkun tuiki tärkeän asian josta täytyy keskustella.Kerran matkalla oltiin majatalossa ja se meidän huoneen vessa oli siinä heti oven vieressä. Jätin vessan oven auki kun menin vessaan ja oli p-hätä. Siinä istuessa käväs mielessä, että pitäskö ovi sulkea - äh mitä turhaan, kun yksin olen ja välisiivouskaan ei kuulunut huoneeseen. No mitä vielä - just kun olin haisevan paskajöötin saanut puoliks ulos ni ovelta kuuluu koputus. Kun en heti päässyt avaamaan niin johan jo kuuluikin avainten kilinää. Justiinsa sain takaliston puoliksi pyyhittyä että sain housut ylös ja vessan vedettyä kun majatalon rouva oli tuomassa puhtaita pyyhkeitä! Kovasti pyyteli kyllä anteeksi kun huomasi vissiin jo siitä hajustakin minkä toiminnan oli keskeyttänyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minulla on ujo kakka. Todella ujo. Yleensä minulle ei edes tule kakkahätää muuta kuin kotona. Siksi matkat ovat varsin kiusallisia. Varsinkin mikäli ne kestävät viikon tai enemmän;)Mutta sovellan joitakin noista vinkeistä pelkkään pissaankin. Paperi vähentää lorotuksen ääntä pissatessa tai sitten pitää ottaa sellainen etunoja, että pissa valuu pöntön etureunaan.Vinkeille on kyllä käyttöä, mitä jos joskus joutuu kakkaamaan kotonaan nin että joku on kylässä tms.? Pierun ottaminen kiinni paperilla... :DDD Nyt harmittelen että kakkasin hiljattain, olisin nimittäin halunnut kokeilla käsikakkaa.Vaikka julkikakkaaminen tuottaa ongelmia, kotona voin kakkata ihan vapaasti ovi auki vaikka mies on kotona. Se ei tunnu missään.Monet kakkaamisongelmat kuulostavat samalta kuin se jos on kuukautiset ja pitää vaihtaa side yleisessä vessassa, jossa kopin oven alla on puoli metriä tyhjää. Ääniongelmat ovat silloinkin todella huomattavat. Inhoan tuottaa sitä rapinaa. Nyt olen onneksi siirtynyt kestositeisiin jotka ovat paljon hiljaisempia vessakavereita. Suosittelen!

Kaivakaa kakka persuuksista ja asettakaa sitten nätisti pönttöön. Tää toimii jos ei oo löysää paskaa!Nimimerkki Työnsin kerran sormet persreikääni masturboidessani, tunsin jotain mikä ei tuntunut sinne kuuluvan ja vedin pois uteliaisuuttani!Paskaahan se oli!

Minä käytän hyvin paljon laksatiiveja, vaikkapa Laxoberon on oikein hyvä. Kakka tulee semmoisena vetenä, ihan niinkuin pissaisi. Nopeaa ja kivutonta.Miinuspuolena on se, että vessaan pitää tosiaan päästä HETI kun hätä tuntuu, muuten ne löysät jutskat on housuissa alta aikayksikön..

Käytön jälkeen huuhtelu käsienpesualtaassa/käsisuihkulla, plus suihkaus desinfointiainetta! Suosittelen muillekin lämpimästi, on todella huomaamaton ja hygieeninen, ei tarvi käsien kanssa läärätä.

vettä loiskahtaa persuuksiin enkä halua että jarrut jää pönttöön.Teen myös tuota äänetöntä pierua paperin avulla! (< en kotona)Käsikakka eli haavipyydystys on jo kauan sitten kokeiltu ja toimii!

Lisäksi mies oli siellä pää puolessa kokoajan. Vaikka tosiasissa tämä juttu ei synnytysten aikana käynyt mielessäkään. Mutta heti kotiin palattua sama kainous taas iski. 141

silloin pitää laittaa ihan perushommaksi eli paperia vain pohjalle. Käsikakka tehdään vain kun on tulossa kiinteä kakka!

Ihmetyttää että käsikakkaajat ällöttää mutta kuitenkin aika moni on myöntänyt haluavansa sitä kokeilla :)

Ja kuten joku mainitsikin, suurempi mahdollisuus osua paskaan ja peppuun on se kun pyyhkii, ei käsikakan aikana!

tekee käsikakkoja vaikka olisi yksin kotona! Minäkin teen, ihan hauomaamattani kun olen tehnyt sitä jo monesti ja se oikeasti toimii! Ja se että kun kakka on pohjassa, vedän vessan ennenkuin haju nousee ylös vessaan :) Kotona en tee jälkimmäistä mutta jos olen yleisessä vessassa, niistän huuhtelujen välissä muka nenäni että kaikki KUUNTELIJAT luulevat että heitin vain räkäpaprun pönttöön.

olen käteenpaskoja joskus.Eli paperia käteen ja sitten pökäle vastaanotetaan ja se sujahtaa äänettömästi pönttöön. Se on nopea ja kätevä tapa vierailla ja yleisissä tai kun kotona on vieraita kahvipöydässä..Paperia pöntöpohjalle on myös vakiotekniikka, mutta ei toimi aina. Ja sillä kädellä voi myös tehdä iperuista äänettömiä.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat