Siis kuinka usein koiranpentu pissaa ??

Vierailija

vaikka asutaan omakotitalossa, tuntuu että millän ei ehdi kantaa sitä ulos niin usein kuin pitäisi. Välillä pissaa heti ulkoa tultua sisään ....

hyviä neuvoja sisäsiistiksi opettamiseen kaivataan...

Kommentit (13)

Vierailija

Virallinen luovutusikähän on se 8 viikkoa, ja jos teillä tosiaan on 7-viikkoinen ollut jo vajaan viikon, niin tosi pienenä ovat antaneet jo viedä kotiin! Vai onko se " omatekoinen" ?

Vierailija

Ei ne kellon kanssa toimi kuten ei lapsetkaan.

Kasvaa kyllä tosi nopeasti ja pissausvälit alkaa pidentyä. Ahkeraa ulosvientiä vaan ja paljon kehuja.

Vierailija

Jee, kohtalontovereita!Meidän pentu tuli sunnuntaina ja on 8 ja puoli viikkoinen. Ja pissaa aika lailla koko ajan. Vien vähintään 45min-1h välein ulos ja aina välillä tulee sisällekin pisut. Tuntuu ettei tuota voi vielä oikein mihinkään opettaakaan, kun ei se voi vielä mitään oppia. Mutta kai se vielä hakee pisupaikkojaan ja tutustuu meidän kotiin hiljalleen.Voimia ja talouspaperia AP:lle!

Vierailija

Pikkuhiljaa siirrät lehtikasaa kohti ulko-ovea, jolloin koira yleensä hiffaa ulkoilun ja pissamisen yhteyden. Tuolla konstilla meidän pentu oppi sisäsiistiksi noin kuukaudessa eli aikaa se vie ja voi viedä kauemminkin. Kärsivällisyyttä vaan!

Vierailija

ihana muuten, mutta tuo jatkuva pissaaminen.... talouspaperia kuluu ;-) Pihalle kakkaa kyllä ja pissaakin aina kun vie (tunnin välein) mutta silti pissaa sisällekin. Mutta kärsivällisyyttä vaatii

Vierailija

Laita sanomalehtiä niihin paikkoihin mihin yleensä pissaa ja ulko-oven eteen. Helpottaa siivousta ja kun huomaat että pentu menee lehden päälle ehdit pian napata syliin ja kiikuttaa ulos. Sisäsiisteyden opettelu vie aikaa, malttia!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat