Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

olisko jollain hyvää ohjetta kuinka saa työnhaussa pidettyä motivaation yllä? Aluksi hain paikkoja innokkaasti, paneuduin jokaiseen ilmoitukseen ja käytin pari päivää hakemuksen tekemiseen. Kerta toisensa jälkeen huomasin, että töitä ei löydy ja pikku hiljaa siirryin siihen, että aloin muokkailla hakemksen pohjaa...ja lopulta lähetin jo samaa hakemusta eri paikkoihin. Eli into ja motivaatio hiipuu kun ei pääse edes haastatteluun. Tuntuu, että hakemuksen tekeminen - niin että se olisi hyvä - kestää ainakin pari päivää ja toisaalta kun hakemuksia on tehnyt parikymmentä tai enemmän niin into hiipuu. Mikä auttais?

Kommentit (3)

Viimeksi sanoi jo se kurssinvetäjä, että hän ei enää keksi mitään miten voisi enemmän auttaa minua hakemuksissa eli että ovat ihan hyvät hakemukset hänen mielestään. Hän ei tietenkään ole nähnyt näitä innottomia ja vasemmalla kädellä tehtyvä viimeaikaisia tuotoksia, vaan ne joissa vielä into näkyi.apLainaus:

Siellähän on niitä pari päivää kestäviä, joissa käydään hakemusten tekoa läpi. Jos sieltä löytyisi se inspis uudestaan?

Eipä siihen auta oikein mikään, lopulta en jaksanu enää edes värkkäillä hakemuksia vaan otin puhelimen kouraan ja soittelin suoraan joakiseen työpaikkaan mitä eteen tuli. Ihme paikkoihin sitä tuli soiteltuakin :D Lopulta sain työn , sitten löysin toisenkin. Tulin raskaaksi ja vaihdoin työpaikkaa. Loppu hyvin kaikki hyvin :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat