Teinkö hyvät ostokset alesta?

Vierailija

Löysin siis nämä alennusmyynnistä meidän 1-vuotiaalle (joskin pienikokoiselle) pojannaskalille:

ReimaTec Felix-haalari tummansininen koossa 80, hinta 50€:

http://www.reima.fi/images/resize/400/0/jpg/jpg/Templates/Reima/pics/upl...Reima Casual ulkoilupuku koossa 74, hinta 40€:

http://www.reima.fi/images/resize/400/0/jpg/jpg/Templates/Reima/pics/upl...Kertokaapas oliko kannattavat ostokset? (Toivottavasti osasin linkittää...)

Kommentit (6)

Vierailija

Tänään klo 13 jäi tilanteeksi yksi tyttöväri aniliini 92cm, limeä 74 + 86cm, tummansinistä ainakin 74 + 98cm ja nuo siis baby reimateccia ovh.89e, nyt 50e. Vyötärömalliset oli 75e (ovh.109e) ja 90e (ovh.119e). Vyötärömallista haalaria jossa tummansininen alaosa ja lime yläosa oli paljon. Tyttöjen vyötärömallista aniliinia jossa vaaleanpun yläosa oli yksi 80cm + sitten isompia pari (noin 110/116cm).Ei täysin kattava tuo listani :) mutta kannattaa soittaa ja varmistaa...

Vierailija

Juu, ostin nuo yhdestä lastenvaatekaupasta Satakunnassa, mahtaakohan paljon olla sulle apua. Taisin viedä viimeiset noita kokoja, mutta muuta kyllä jäi tankoihin roikkumaan. Ihan ok alennukset oli jo tähän aikaan vuodesta.

Aina vaan aikaisemmin alkaa nuo alet...

Vierailija

Eli tosiaan Taaperosta oli kyse. Torstaina kun kävin, niin oli valikoimaa vielä runsaasti, mutta tosiaan yksi ainut 80cm. :) Taitaa sana olla kiirinyt, jos kovasti oli jo loppuneet. Mainos oli lehdessä torstaina ja heti aamupäivällä kävin. Silloin oli vielä melkein kaikkia kokoja ja useissa väreissä, ei tosin montaa kappaletta/koko.

Mutta jos on kiinnostunut ja pääsee käymään, niin kannattaa tosiaan soittaa niin kertovat kyllä tilanteen. En itse ainakaan viitsisi lähteä sinne turhaan ajamaan, kun ei siellä sitten mitään muuta olekaan kuin tämä Taapero. :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat