Vierailija

Sivut

Kommentit (19)

On paljon ihmisiä, joille on ihan samantekevää onko heillä esim. sisustus kaunis tai vaatteet kauniita. Heitä kiinnostaa toisenlaiset asiat. Ei kaikki saa visuaalisesta kauneudesta mitään nautintoa, eikä heitä kiinnosta se, miltä asiat NÄYTTÄVÄT.Väittäisin, että monet ihmiset, jotka eivät viitsi leikkauttaa tukkaansa ylipäätään mihinkään malliin, kulkevat kesäisin virttyneissä mainosteepaidoissa ja roikkuvissa verkkareissa eivät todellakaan tee niin, koska heidän mielestään näin he ovat visuaalisesti KAUNEIMMAN näköisiä. Heitä ei yksinkertaisesti kiinnosta miltä näyttävät.Toki makuja on monia, mutta on myös ihmisiä, joita ei kauneusarvot kerta kaikkiaan kiinnosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä ajattelisin, että esteetikolle olisi tärkeintä kauneus ohitse muiden arvojen. Hän tekisi esimerkiksi sisustuksessa ratkaisuja pelkästään kauneuden perusteella, välittämättä esimerkiksi käytännöllisyydestä.Tuo oli myös hyvä pointti, että osaa luoda kaunista myös sellaisesta mitä muut eivät huomaa.


" Minä pidän kaikesta kauniista, tällainen esteetikko kun olen"Aaaaaaargh!! Eikö jokainen pidä kaikesta kauniista? Siis omasta mielestään kauniista? Kauneus on eri asioita eri ihmisille. Emmekö me siis kaikki ole esteetikkoja? Mutta nämö jotka suurin elein julistautuvat esteetikoksi, ilmeisesti kuvittelevat olevansa ainoita oikeita kauneuden ymmärtäjiä.

Tai saatan ostaa jonkun todella kulahtaneen huonekalun ja nään sen sieluni silmin laitettuna. Vaikka joku muu näkee siinä vain ruman romun?Lainaus:

Tämän miellän todelliseksi esteetikoksi.


miksi: siksi kun nautin ihan tajuttomasta kaikesta kauniista...minun on pakko pysähtyä katsomaan sellaista...Jos joku on mielestäni rumaa, se on rumaa. Kuten paskaläjä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat