Miten kahdenkeskistä aikaa? Olen ihan loppu ja uupunut.

Vierailija

Meillä on 4 lasta eikä isovanhemmat auta, "itsehän olette lapsenne halunneet.."Nyt tilanne on sietämätön, arki on täyttä työtä, eikä hetken rauhaa kahdestaan miehen kanssa. Väkisinhän tässä avioliitto alkaa kariutua kun ei edes seksiä enää ole, ei oikeasti ole aikaa muuta kuin pikaiselle sellaiselle ja siitä on jo mennyt maku.Rahaa ei ole hommata lastenhoitoa siten.

Kommentit (6)

Vierailija

aloittakaa nyt ihan pienestä, eli lapset aikaisin nukkumaan ja menette miehen kanssa kahdestaan saunaan, juttelette siellä. sitten palkkaatte lastenhoitajan ja käytte vaikka syömässä. se, että isovanhemmat ei auta, ei ole mikään syy aikuisen ihmisen laiminlyödä parisuhdettaan. isovanhempien velvollisuuskaan ei ole auttaa. nyt vaan miehen kanssa juttutuokio ja seksi alkaa suttaantumaan, kun tutustutte toistenne ajatuksiin ja annatte aikaa hellyydelle. ajankäyttövalintoja kannattaa myös tehdä eli esim telkkari kiinni!

Vierailija

Mikäli teillä hyvin peräkkäin lapset kuten oletan koska olet puhki, on hyvin luonnollista ettei isovanhemmat jaksa heitä ottaa ainakaan.

Itsellä yökylässä kaksi kerrallaan mutta onneksi siinä onkin perheiden lapset toistaiseksi ainakin.

Jos minunkin odotettaisiin ottavan neljä pientä kerralla, ei onnistuisi. Eivät sopisi edes nukkumaan vaikka pienimmät vieressä olisikin.

Jos vielä työelämässä ovat, tarvitsevat itsekin huilia viikonlopulla. Töissä väsyy jo eri lailla ja kaipaa ainakin rauhaa jo 50+.

Vierailija

miten mennä kahdestaan saunaan, jos ei satu sitä saunaa olemaan? Tai että palkkaisi lastenhoitajan, meillä ainakin palkattaisiin vaikka joka viikko, jos sattuisi olemaan siihen rahaa, ja joku, jolle se raha kelpaisi, että viitsisi tulla lapsia hoitamaan. Ravintolareissut? Meillä ei ainakaan ole koskaan rahaa maksaa lastenhoitajalle ja ravintolalaskut siihen päälle sitten. Tai että kuka jaksaisi ottaa kaikki neljä lasta yökylään? Meistä olisi tosi mukava, jos edes YKSI pääsisi mummolaan tai kummeille, mutta kun ei koskaan kukaan halua edes sitä yhtä. Asenne auttaa ap tosi paljon, on turha surkutella sitä, mitä ei ole, ei se sen kummemmaksi muutu. Järjestäkää levon hetkiä toisillenne vuorotellen, sekin auttaa jo kummasti jaksamaan.

Vierailija

Ehkä vielä jokunen vuosi menisi niin, että yritätte keksiä ihanaa tekemistä koko perheelle? Ja sen tekemisen lomassa sinä ja miehesi hellisitte toisianne, istahtaisit miehesi syliin, hieroisitte toistenne hartioita, kävelisitte käsi kädessä lastenne ympäröiminä, suukottelisitte toisianne ja lapsianne... Vaikka retki seurasaareen koko perheen kanssa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat