Onko kolmen lapsen kanssa vaikea matkustella? Löytyykö esim riittävänkokoisia hotellihuoneita?

Vierailija

.

Kommentit (3)

Muutaman kerran otettiin 2 huonetta siten että molemmissa aikuinen ja 1-2 lasta mutta tokihan se tuli suhteessa kalliimmaksi kuin yhteen huoneeseen tai huoneistoon pääseminen.Sen jälkeen kierrettiinkin eurooppaa monta vuotta ja vuokrattiin talo tai asunto esim Italiasta ja Ranskasta rannikolta joko yksityisiltä tai vaikka leirintäalueelta (hieman eri tasoa kuin Suomessa:D). Tilaa on ja suhteessa edullista.

he ovat iältään 4, 6 ja 9 v. Meille matkustelu on ollut helppoa. Me emme tosin ole matkusteleet kuin kotimaassa ja Ruotsissa ja Norjassa.Laivaristeilyllä käymme usein. Hyttiin mahtuu hyvin 3 lasta. Virallisesti yksi on kansipaikalla. Pienempänä pienin nukkuin laivalta saadussa matkasängyssä, nykyisin yhdistämme alasängyt ja pienin nukkuu vanhempien kanssa siinä.

Isompana siirrymme sitten Family-hyttiin.

Hotelliin olemme myös aina mahtuneet. Nyt kesäkuussa menemme Ruotsiin hotelliin ja on varattu perhehuone eli huone, jossa on sänky vanhemmille ja sohva, josta vuoteet 2 lapselle. Pienin nukkuu taas vieressämme.

Monet hotellit mainostavat, että on saatavissa esim. teineille oma huone väliovella halvemmalla hinnalla, kun kaksi tavallista huonetta. Tämä on varmaan ratkaisu, kun kaikki ovat yli 10v.

Junaan mahtuu myös hyvin, samoin omaan autoomme.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat