Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko muita joilla tulee aina keväisin vain atoppinen ihottuma, muuten iho hyvänä?Onko tälle jotain syytä?

Kommentit (14)

toisen iho on aina samanalainen. Toisella on siitepölyallergiaa ja hänen ihonsa reagoi enemmän. Kesäisin hän saa ihottumaa, kun on shorteissa nurmikolla. Näin keväisin iho ei ole sen pahempi, mutta silmät kutiavat siitepölystä.

aika itsestään selvää? Keväällä kukkivat suurimmat allergioiden aiheuttajat, leppä, koivu, pähkinä jne,jotka reagoivat ristiin useiden ruoka-aineiden kanssa (esim. tomaatti, porkkana, omena jne.) ja jos siitepölyallergikko syö näitä niin mitä todennäköisimmin seurauksena on jonkinlainen allerginen reaktio, esim. juuri atooppinen ihottuma (tai heinänuha tai silmätulehdus tms.)

Meillä ei ole lapsella mitään allergioita todettu ja joka kevät rampattu lääkärillä kun ihottuma puhkeaa ja vastaus on atooppinen ja perusrasva resepti kouraan.

Nyt käytettiin testeissä verestä otettiin koivu, leppä ja oliko pujo ja kaikki ok. Testithän eivät aina kyllä näytä oikein pienellä lapsella, kyse alle 3 vuotiaasta.Nyt mietin että menekö lapsen kanssa taas lääkäriin kun ihottuma nyt puhkesi.

ekaluokkalaisella oli tänä keväänä ensimmäistä kertaa korvauntaustat ihan tos pahasti rikki, märkivää töhnää ja hilseili jne. sai antibioottikuurin muuhun vaivaan ja samalla laitettiin vaan bepanthenia kerran päivässä viikon ajan, nyt on ihan hyvä, vähän kuiva iho. lääkäri sanoi että antibiotti varmaan tekee siihenkin hyvää koska tod näk joku pöpö jyllää elimistössä ja ei vaan pääse nyt parantumaan.

Vierailija

minulla ihottuma puhkeaa yleensä jo kevät talvella ja paranee kesällä, olen miettinyt että se voisi liittyä johonkin vitamiinin ta muun aineen puutokseen, tässä nyt kokeilen sitä hoitaa multitabseilla tuloksista en tiedä vielä

Uusimmat

Suosituimmat