Joutuuko teidän 5 -vuotiaat hoidossa lepäämään/nukkumaan vähintään tunnin?

Vierailija

Vai saavatko esim kirjaa lukea?

Kommentit (15)

Mun 5-vuotias on kotihoidossa ja mulla on myös 5-vuotias hoitolapsi. Pienempien päiväunien aikaan he saavat leikkiä, kunhan eivät mekkalaa pidä.

Voisit vielä koittaa puhua hoitajalle, koska tunti on aika pitkä aika maata sängyssä. Toisaalta hoitaja on varmasti leponsa ansainnut koska tekee pitkää päivää ilman työkavereita.

Lepäämään joutuu sadun lukemisen ajan, mutta jos ei ole nukahtanut siinä ajassa, niin sitten saa nousta ja mennä viereiseen huoneeseen askartelemaan, piirtämään tmv. "hiljaista" tekemään.

sen voi viettää esim. hiljaa kirjaa lukemalla, kunhan ei häiritse muiden lepoa ja unta. Meidän päiväkodissa hoito on lapsilähtöistä, ei sääntölähtöistä.

Vaikka esim, on ihan sallittua että Kalle syö 2 perunaa ja Ville 3.MEidän päiväkodissa on kirjan lukeminen ehdottomasti kielletty sängyssä.

Päiväkodin tädit repivät pelihousunsa kun rohkenin ehdottaa moista.Vaikka 6-vuotias lopetti päiväunet jo kaksivuotiaana.

Periaatteessa voisivat lukea kirjojakin, mutta koska huoneessa on aika pimeää, se ei varmaan onnistuisi. Onneksi meillä on niin unettava ilmapiiri, että kaikki nukkuvat tuntitolkulla. :) Viime kesäinen 7-vuotias varahoitolapsikin kiskoi välillä kolmen tunnin päiväunia. :)pph

Meidän lasten pph vaatii, että 5 -vuotias makaa tunnin lepäämässä. Kirjoja tai muuta ei saa olla. Hoitaja haluaa itselleenkin lepohetken, jolloin saa juoda kahvia ja lukea lehteä.Meidän lapsi nukkuu putkeen 12 tuntia yöunta eikä ole tarvinnut enää kahteen vuoteen päiväunia. Nyt pph:n luona on harmistunut siitä, että joutuu niin pitkän ajan suljetun oven takana odottamaan, että milloin tunti on kulunut.Mielestäni lapselle riittäisi puolen tunnin lepohetki ja ehkä vielä hiljaa kirjaa lukien. Pph ei tähän suostu.Ap

Meidän 5 v nukkuu 12 tunnin YÖunet. Päivällä ei nuku,Sanoisin suorat sanat jos päivähoitohenkilö rupeisi sanelemaan että on maattava tunti pimeässä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat