Vierailija

Mulla olis kanafileitä pakasteessa, joissa päiväys on 18.9.07. Ja laitettu heti ostettua pakastimeen. Vieläkö ne uskaltaa sulattaa ja paistaa ruuaksi??



Kiitos kaunis vastanneille: Apu tarpeen:)

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yleinen suositus on, että vähärasvaista lihaa voi säilyttää pakastimessa vuoden, mutta rasvaisempia lihoja vain 2-3 kuukautta. Mitä rasvaisempaa liha on, sitä nopeammin se muuttuu.



Riistalinnut, hirvi ja poro ovat vähärasvaisia, joten ne säilyvät vuodenkin.



Raaka jauheliha on ongelmalline, eikä sitä kannata pakastaa kuin poikkeustilanteissa. Se pitää käyttää suhteellisen pian.



Pitkästä säilytysajasta ei ole haittaa, jos tuote on ollut kunnossa pakastimeen laitettaessa, eikä se ole päässyt välillä sulamaan.



Yli vuoden kotipakastimessa säilytetyn lihan - niin riistan kuin muunkin - rakenne alkaa ennen pitkää jäisenäkin muuttua. Samalla muuttuu maku. Liha kuivuu ja muuttuu tikkuiseksi.





Rasvattomilla kaloilla suositus on kolme kuukautta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat