Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

eli meillä olis edessä kodinhoitohuoneen teko yhden makuuhuoneen tilalle..

Kaikki muu on jo suunniteltu ja järjestelty, mutta nyt pitäis vähän miettiä ja suunnitella liukuovikaappeja, jossa sitten sais säilytettyä vaatteita ja muuta kodinhoitohuoneen juttuja.

Ovia tarvitaan aika paljon, yksi seinällinen, sanoisinko nyt että 6 kappaletta 60cm leveitä ovia, hyllysysteemit sisälle tulee joko elfaa tai ikean vastaavaa, varmaankin ikeaa kun on halvempaa.Eli nyt kokemuksia eri liukuovista, mikä merkki, mikä hinta, laatu, kestävyys? Myös tasoa tulee 4m ja niiden alle kipattavat pyykkikorikaapit, ne tulis varmaan samasta paikasta kun liukuovet.Vinkkejä!

Kommentit (3)

Kodin1 ostettiin ovet plussatarjouksena -20%, 4 n. 90 cm leveää ovea maksoi n. 600 ¿. Hintahaitari oli suunnaton, enimmillään oviin olisi saanut menemään tuhansia.

Elfan vaaihtoehdoksi voi harkita myös Sovella- nimistä sarjaa, sitä voi halutessaan suunnitellakin netissä (muistaakseni sovellahome), ongelmana vain saatavuus... ei tahdo löytyä mistään, vaikka jälleenmyyjiä mainostavat... Hinnaltaan rippasen halvempaa kuin Elfa. Ikea oli meidän tarkoitukseen väärän mittaista, harmi.-Kiitos liukuovilinkistä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat