Vierailija

Syön 3x Burana 800/vrk ja

6x panacod 500/ vrk.

Sivut

Kommentit (32)

Luulitko, että 500 mg/tabletti? Ei ole ....En suosittanutkaan enemmämmän kuin 8 Panacod-tabletin ottamista päivässä eli tosiaan ei maksa parasetamolista pamahda toisin kuin Panadolilla menisi 8 tabeltilla jo lähelle.Nyt kotiudittuasi on ihan ok ottaa alkuun 8 tablettia Panacodia päivässä ja vähentää lääkitystä pikkuhiljaa viikkojen kuluessa ja kipujen vähetessä.proviisori

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lääkityksesi on oikein hyvä, Burana on tulehduskipulääke ja Panacodin vaikutus tulee keskushermoston kautta, yhdessä siis tehokkaita. Syö vaan lääkärin antamalla ohjeella ilman turhia pelkoja opiaattiriippuvuudesta, ennemminkin pelkäisin Buranan ärsyttävän vatsaa.

Enkä käytä herkästi mitään lääkkeitä.Luukivusta kyse.

On aika kokonaisvaltaista kipua.Tällaisenaan lääkkeet eivät tee kipua siedettäväksi.ap

jos kivut vaivaavat, ota yhteyttä lääkäriisi, hän voi määrätä tuhdimpia lääkkeitä mutta niissä on tuo koukutus vaara.. siksi ehkä päätyi vielä mietoihin kipulääkkeisiin, jotka ovat myös turvallisia, älä ihmeessä ota noita lääkkeitä enempää kuin on määrätty, sillä voivat aiheuttaa yliaanostuksen, sillä ovat jo nyt maksimissa

" Panacod on siitä huono lääke, ettei sen kodeiini kaikilla metaboloidukaan morfiiniksi eikä sitten tuli sitä opiaatin analgeettista vaikutusta."Mistä tämä johtuu?

t. Lekurija aiemmalle vielä, että n. 10 % ihmisistä kodeiini ei muutukaan elimistössä morfiiniksi ja sitten kodeiinilääkkeet eivät autakaan kipuun.

ja jos kipusi ovat kovat, niin oikein menee, ei siis huolta.. ihan uteliaisuudesta, millaisiin kipuihin syöt noita? tai minkä aiheuttamaa kipuun siis..

oikein on lääkäri määrännyt, maksimiannostus molemmista lääkkeistä, mutta ilman huumaavia pärjäät, joka olisikin seuraava porras sitten..

Vähän puijasin siinä, kun en halunnut maata raatona.

Nyt sitten kärvistelen kotona kipujen kanssa:(

Mutta hyvä, jos lääkitys on kohdillaan.

Joku väitti jotain muuta.Olisiko siis mahdollisuus jopa nostaa panacodia jotta saisin nukutuksi?

ap

Noilla annoksilla maksa menee nopeasti paskaksi, tosin en tiedä kuinka pitkässä ajassa.Erottele kodeiini parasetamolista, koska se ei ole vaaraaksi maksalle. Voisit myös pyytää kokonaan uutta lääkettä, kuten Tramadolia. Sitä ei tarvitsisi syödä niin suurilla annoksilla. Toisaalta taas Tramadoli on aika koukuttava.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat