Seuraa 

Siinä se kysymys? Pojallamme on käytössä Reimatec, sekä tänä talvena ensimmäistä kertaa myös Ticketin haalari. Tickettiä ei olla vielä montaa kertaa käytetty kun alkutalvi on ollut niin lämmin ja sateinen. Tänään haalari kuitenkin laitettiin päälle kun pakkastakin oli

-6 astetta. Aloin poikaa pukiessa miettiä mitä sinne alle pitäisi laittaa.

Haalari vaikuttaa lämpimämmältä kuin Reimatec fleecevuoren ansiosta, mutta ihan sisävaatteet alla ei tuntuisi kuitenkaan riittävän lämpimältä.Laitoin sitten 2-osaisen fleeceasun, vaikka tuntui vähän hassulta laittaa fleeceä fleeceä vasten. Ja kovimmilla pakkasilla sitten varmaankin laitan villahaalarin. Pukeminen oli ehkä vähän nihkeämpää fleecen päälle, mutta ei suinkaan vaikeaa.Mitä te olette käyttäneet noiden Ticketin haalareiden alla? Ensi talveksi onkin jo alesta ostettu Baggie Reflex.

Kommentit (4)

Eilen, kun pakkasta oli 10 astetta, oli lapsella baggien alla ohut fleecetakki ja villahousut. Näiden alla sukkiset ja trikoopaita, ja sopivasti oli päällä.Tänään, kun asteita oli n. 5, ei tuota välikerrosta ollut. Tosin tänään tyttö hiihti, joka pitää taatusti lämpöisenä puistokeinuiluu yms. verrattuna.

mutta jos se on lämmin niin eikö pienemmille pakkasille riittäisi: pitkät kalsarit ja collegehousut, pitkähihainen trikoopaita ja collegetakki/ohut neule. Ne ainakin meillä puetaan haalarin alle silloin kun ei kovia pakkasia ole. Oikein kylmällä on sitten villahaalari toppahaalarin alla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

fleece on ihan sellaista ohutta H&M:n fleeceä. Ja poika kyllä juoksi osan matkasta puistoon. Muuten on vähän huono liikkumaan ja kylmäverinen, joten sen takia tarvitsee vähän lämpimämpää kuin esim. isosiskonsa, joka on kuumakalle:).

Pojalla on se Othello ja se on kyllä niin lämmin,että alle laitetaan pelkät pitkät kalsarit+ pitkähihainen.Jos tuon puvun alle laittaa vielä villaa- tai fleeceä niin liikkuminen on varmasti hankalaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat