Vierailija

Ollaan lähdössä 8 kk:n ikäisen vauvan kanssa Saksaan. Miten siellä sujuu esim. taksilla kulkeminen, onko niillä turvaistuimet autoissa vai onko lapsi sylissä? Entä pääseekö rattaitten kanssa metroon?

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Metrolla on helppo kulkea rattaiden kanssa (ainakin Münchenissä), joka asemalla on hissi/liukuportaissa voi mennä myös halutessaan rattaiden kanssa. Raitiovaunussa pystyy myös kulkemaan rattaiden kassa, samoin bussissa. Rattaiden kanssa liikkuja ei voi matkustaa Helsingin tapaan maksutta julkisilla välineillä mutta rattaista/vauvasta ei tietenkään tarvitse maksaa matkalippua.

Mä en noin pientä olisi suostunut kuljettamaan autossa ilman turvavyötä, joten matkoilla ollaan kuljettu junilla, busseilla ja ratikoilla. Matkarattailla pääsee yleensä aika hyvin metroihin, ainakin jos jaksaa kantaa rattaat portaat alas. Musta kuitenkin kantoliina on ollut matkoilla ylivoimaisen kätevä.

Ei olla taksia käytetty, just tästä turvaistuimen puutteesta johtuen.Julkisilla ollaan menty:metro, dösä, juna, ratikka. Lapsi matkarattaissa.Joskus ollut vähän hankalaa, kun on esim. vanhoja (korkeita) ratikoita, eikä kaikilla metroasemilla ole aina hissiä :-(Mutta hyvin on mennyt.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat