Vierailija

Kommentit (30)

Kaksi päivävuorolaista ja yhden yövuorolaisen hoitamaan sinun kotiisi sinun lapsiasi, kun vaihtoehtona on että lastenkodissa on valmiina kalustukset, sapuskat, ammattitaitoinen hoitohenkilökunta jne.Eikö sinulla ole ketään ystävää/kaveria/tuttavaäitiä/kummia/sukulaista tai muuta jolta voisi pyytää apua, edes käymään katsomassa ja leikittämässä välillä lapsia jotta näkevät tuttuja naamoja.

ei kodinhoitajaa/perhetyöntekijää ole mahdollista saada 24H/vrk kahdeksi viikoksi. Osaksi aikaa varmaan olisi mahdollista saada, mut ei noin pitkäksi ajaksi.

Vaihtoehtoja lähiverkosto? kummit, mummit, ystävät sekä lisänä päivähoito, perhetyö jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


ei kodinhoitajaa/perhetyöntekijää ole mahdollista saada 24H/vrk kahdeksi viikoksi. Osaksi aikaa varmaan olisi mahdollista saada, mut ei noin pitkäksi ajaksi.

Vaihtoehtoja lähiverkosto? kummit, mummit, ystävät sekä lisänä päivähoito, perhetyö jne.
jos asutaan samassa kaupungissa. hoitoalan töitä tehnyt

Minä toimin niin, että lähdin heti leikkauksen jälkeen sairaalasta ja sain kotisairaanhoidon vaihtamaan vaipat itseltäni antamaan pistokset.

vastentahtoisesti ihmistä ei sairaalassa pidetä.

Sain kotiapua useammaksi tunniksi päivässä, koska olin täysin liikuntakyvytön.

Olin tehnyt valmiiksi ruuat monelle viikolle pakkaseen jne.

Sisulla siitä selvisi.

tsemppiä!

Toinen vaihtoehto tietty olis vaikka 24/7 toimiva ryhmäperhepäivähoito.. mutta lapsille se ei ehkä ole paras vaihtoehto. He kun näkisivät koko ajan kuinka muut vanhemmat hakee töiden päätyttyä omansa kotiin.. heille tulisi itku viimeistään vuorokauden hoidon jälkeen.. miksi meitä ei haeta?Joten lastenkoti on toiminnaltaan suht samanlainen, sieltä vaan ei jatkuvasti toiset pääse kotiin.Eli anna hyvillä mielin sinne lastenkotiin vaan.

Kyllä sinä omasi sieltä pois saat heti kun pääset sairaalasta! Ei sinun lapsiasi sentään huostaanoteta, vaikka sairaalaan joudutkin.

perhetyöntekijöitä/kodinhoitajia ei ole eikä tule. Ja meillekin sanottiin vaihtoehdoksi vain tuo lastenkoti. Tarkistin vielä tilanteen lauettua että ihan tosiko jos vaikka jään auton alle ja käsi poikki ja jalka paketissa enkä voi hoitaa vauvaa ja taaperoa niin lapset lastenkotiin eikä muuta apua? sanottiin että niin siinä kyllä voi käydä, kotiin ei apua saa.Pelottavaa. On sen jälkeenkin tullut jokunen ÄKILLINEN tilanne joka on vaatinut esim. äidin jäämistä sairaalaan ja mies töissä jälleen vaihtoehdoksi lastenkoti.Ei varmasti ole lasten kannalta järkevää, sit saa hoitaa tuollaisen kokomuksen jälkeen lasten traumoja jos asia voitaisiin hoitaa niin että vaikka äiti (vaikka sitten liikuntkyvyttömänä kotona), mutta kuitenkin lähellä ja joku vieras hoitoapuna esim. kodinhoitajana. Mutta se raha raha.. se merkitsee päättäjille kaikkia. Mutta tosi turvattomaksi olonsa tuntee. Meidän tapauksessa kyseessä keskikokoinen kapununki

isommissa kaupungeissa (pienissä myös) toimii varmasti ns. lyhytaikaisia sijaisperheitä. nämä perheet siis myös lastensuojelun kautta, mutta hoito kodinomaisempaa kuin lastenkodissa.

En suosittelisi sitä kenellekään, edes niistä oloista tuleville!

Kun kaikki traumat ja oireilut kerätään yhteen, on tulos jotain ihan hirvittävää.

mummo tuli meille pariksi viikoksi asumaan ja meitä oli kolme lasta. Olimme ihan paniikissa, että mitä jos äiti ei tulekaan takaisin.....kyllä sinun on saatava joku sukulainen teille asumaan, et voi jättää lapsia täysin vieraille.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat