Vierailija

Miksi?

Millä aloititte?

Minkä ikäisenä?

Miten masu kesti?

Kommentit (10)

Rupesi tuntumaan, että varsinkin iltaisin tarvitsee " tuhdimpaa" ruokaa kuin pelkkä rintamaito. Ekat kiinteät söi juuri 5kk täytettyään, aloitin pienillä määrillä päärynäsosetta sekä perunalla/porkkanalla.Koko ajan imetin, sai siis kauravelliä iltaisin ja vähän kiinteitä päivällä. Mitään allergisia reaktioita tai vatsaväänteitä ei tullut. Imetys loppui 8kk:n iässä pikku hiljaa. Taisi olla tasan 8,5kk, kun viimeisen kerran tissiä imi. Näin kuului mennä tämän lapsen kohdalla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis: 4,5kk iässä aloitettiin soseilla ja vellillä, nyt 5,5kk iässä syö kaikkea, hyvällä halulla.Syy: painokäyrä muuttui siten, että ennen +20%, tippui viimeisen kuukauden aikana +5%, kakkaa ei enää tullut (jopa 13 pvää ilman), kun ei ollut mitä tulla :( Ei pyytänyt lisää rintaa, joten päätin aloittaa vahvemmat sapuskat entiseen tahtiin.Tulos: lievää ummetusta, joka hoituu luumulla. Kasvaa hienosti, hyväntuulinen, ei vatsakipuja. Kaikki sopii, suu auki odottaa ruokaa ja kaikki uppoaa. IHANA TYTTÖ. ei siis harmita yhtään.

lääkärin kehoituksesta, koska vauva kasvoi ennemmin pituutta kuin painoa. Aloitin perunalla, ei sopinut, sitten bataatilla ei sopinut. Kesäkurpitsa sopi, eikä aiheuttanut vatsaväänteitä.

Velliä sai jo 3kk iässä samoin hedelmäsoseita.

Perunaa sun muuta sai n. 4-5kk iässä sekä

normaalia ruokaa 6-7 kk iässä.Iso poika tarvii paljon energiaa ja ruokaa.

Miksi?

Esikoiselle 4kk sen ajan suosituksen mukaan. Kuopukselle 5kk, imetin eikä paino noussut tarpeeksi, koko ajan nälkä.Millä aloititte? Peruna, sitten porkkanaMinkä ikäisenä? 4kk ja 5kkMiten masu kesti? Hyvin! Mutta annokset oli alkuun niin pieniä ettei niillä maha täyttynyt.

Hieman yli 3kk:n iässä.Koska söivät koko ajan, olivat tyytymättömiä ja suuren maitomäärän takia vatsavaivaisiakin. Ja huom, kyse ei ollut tiheästä imusta vaan lapsen todella nopeasta kasvusta, ovat kaikki olleet 8-kiloisia kolmikuisena, syntyessään 3,5-kiloisia.

Annoin maissivelliä iltaisin kovan nälän vuoksi... Ei auttanut.

3kk iässä annoin perunaa hieman ja pari päivää myöhemmin porkkanaa joukkoon. vellin jätin pois.

Nyt jäppinen kohta nelikuinen ja syö kerran päivässä sosetta (perunaa ja jotain muuta) ja illalla puuroa, johon sekoitettu marjasose. Varmaan alle desi menee noita yhteensä vielä, mutta pikkuhiljaa...

Tämä ainoa keino pitää korvikemaidon määrä aisoissa... en siis pysty imettämään enää.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat