Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis voihan asialla leikitellä mutta sattumaahan se on ja kiinni naisen ja miehen anatomiasta jne, eikö?

Kommentit (7)

Me ainakin tehtiin kaikki " oikein" tämän viimeisimmän raskauden kohdalla, että tulisi tyttö, vaan niinpä siellä ultrassa nakki viuhui...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta muuttujia on niin monta ettei voi olla varma.. joten parasta varautua siihen että voi tulla kumpi vaan.Mutta miksei edes yrittäisi vaikuttaa jos itsellä on vaikka 3 poikaa entuudestaan?

Sivusta on ollut kauheaa seurata, miten tää ihminen suunnittelee ja laskelmoi oikeat ajankohdat/päivät tyttö-sekä poikalapselle.Ja joka kerta on onnistunut, saanut 3 tervettä ja sukupuoleltaan toivomaansa lasta.


JA sillä selittyy osittan se etä miki toisilla kaikki lapset on samaa sukupuolta. Poka ja tyttösiittiöt ui eri tavalla eri PH arvossaTuli siitä ihan dokkarikin telsusta joku vuosi sitten. Eli poikaa jos tekee mieli niin punaviiniä ja lihaa ja mitä lie ruuaksi ja maitotuotteet pois ja tytön kohdalla niitä maitotuotteita ja en muista mitä oli........ Mutta kummiskin.Siihe sit vielä laskemaan ovuulaatio kun tietäää että tyttösiittiöt elä kauemmoin niin kyllä se tytön tekeminen ainakin on " helppoa" ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat