Vierailija

Haluaisin vaihtaa alaa, hankkia ihan uuden ammatin koska entinen ammattini tuntuu tylsältä. En vaan tiedä olenkohan jo liian vanha opiskelemaan 4vuotta..?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse aloitin 4 vuoden opinnot 37 vuotiaana ja ihan uutta alaa. En kuitenkaan uskaltanut heittäytyä pelkäksi opiskelijaksi vaan opiskelin työ ohella. Tein 80 % työviikkoa ja oli se silti aika raskasta, mutta näin jälkeenpäin ei silti kaduta. Sain uudenlaiset hommat sekoitettuna vanhaa ja uutta vaikkakin samalta työnantajalta. 40 vuotias nainen ei ehkä ole kovin haluttu työmarkkinoilla varsinkin ilman alan kokemusta, joten kannattaa harkita aika tarkkaan miten tuon alanvaihdon suorittaa. Jos olisin vaihtanut myös työnantajaa palkkani olisi ehkä puolet nykyisestä. Nykyinen työnantaja kun arvostaa myös pitkää kokemustani firmasta.

Et todellakaan ole liian vanha. Itse asiassa olet itsellesi velkaa sen, että teet itsellesi mielekästä työtä lopun työuraasi. Eläkevuosiin on kuitenkin vuosikymmeniä aikaa!

Meidän laitoksella on ns. aikuisopiskelijat...ts. iltapäivä-iltapainotteinen linja, ja suuntautuminenkin kyllä vähän poikkeaa nuoriso-opiskeiljoiden. Tosin " aikuispuolellakin" ihan nuoria, ja musta se on kiva juttu...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat