Vierailija

About 5 vuorokauden matka olisi tarkoitus tehdä, mutta minne? Ajankohta ei ehkä ole paras mahdollinen mutta mennään kuitenkin. Vaihtoehtoja voisivat olla: Praha, Budapest, Rooma, Berliini, Krakova, Madrid, Varsova, Amsterdam. Joku näistä mutta mikä???? Kokemuksia, varsinkin jos on ko ajankohdasta niin olisi mielenkiintoista kuulla. Roomassa olemme käyneet jo kesällä joten se ehkä ei kuitenkaan vaikka Italia onkin ihana. Mielipiteitä, kommentteja, kiitos!

Kommentit (10)

tosin kokemusta noista kaikista mainitsemistasi ei ole. Itse olin Roomassa viime vuoden tammikuun lopulla ja kaikin puolin ihanaa oli silloin siellä. Viiden päivän aikana parina päivänä satoi osan päivää, pääasiassa keli oli kuitenkin suomalaisittain mukava ja lämmin ja välillä suorastaan kesäinen (aurinkoista, yli 20 astetta lämmintä). Rooman kaltainen massaturismikaupunki on tuolloin niin tyhjillään turisteista kuin se voi ikinä olla, joten jonot turistikohteisiin ovat minimaaliset tai niitä ei ole ollenkaan. Busseihin ja metroon mahtuu hyvin sekaan. Kaduillakin on mukavaa kävellä. Etenkin viikolla on ihanaa, viikonloppuisin enemmän turisteja. Rooman kaltaista uskomatonta kaupunkia on mukavampi tutkia ja ihailla ihan omaan tahtiin eikä viettää tuntikausia jonottaen, odottaen... Esim. Colosseumille, Pietarin kirkkoon...

Nizzaan, muistaakseni sillä mentiin viime kesänä. Vai olisko vain kesäaikaan ne suorat lennot?? Siellä on todella paljon nähtävää, syötävää ja osteltavaa. Ja julkisilla kulkuneuvoilla pääsee muutamalla eurolla Cannesiin, Antibesiin ja pikkukyliin päiväretkille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja se pitää olla reittilento Finnairilla kun lennetään pisteillä. Nizza se saattaisi olla se kohde. Roomakin on kyllä kiva mutta Nizzan reissulla pääsee samalla kätevästi katselemaan kaunista Provencea.

helmikuussa, oli ihan siedettävän kivat kelit (+15). Muissa paikoissa on vielä tosi talvista, mutta ehkä Madrid. Jos Lissabon olisi ollut listalla olisin ehdottanut sitä tai Nizzaa - molemmissa voi olla 20 astetta satunnaisesti jo helmikuussa.

Ei vielä tunkua suurta turistien suhteen mutta lämmintä ja rannallakin voi istuskella ilman pitkähihaisia päiväsaikaan, ja illallakin bilettää kevyessä villatakissa.

Tuo Nizza saattaisi olla kiva, vaikka sinne ei olekaan suoraa reittilentoa. Alunperin oli ajatus ettei tarvitsisi vaihtaa konetta mutta katsoin että ei se sentään kestä kuin 5 tuntia se matka vaihtoineen Pariisissa. Olen Nizzassa joskus pikaisesti piipahtanut ja muutenkin se seutu on kyllä upeaa, voisi auton vuokrata ja ajella vähän... Jee, nyt innostuinkin oikein :-Dap

Mutta se ei ole miellie kovinkaan tärkeä kriteeri vaan paikassa pitäisi olla hyvä ruoka, ei kovin paha hintataso ja jotain mielenkiintoista katseltavaa

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat