Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihan intona menimme 3-vuotiaan Elias-fanin kanssa katsomaan, tv-sarjasta on siis kovasti tykätty. Mutta mutta:1. Elokuvassa ei ole kunnon juonta eikä toimintaa, asioita tapahtuu paljon pelkän dialogin varassa, ainoastaan lopussa enemmän tapahtumia (ja toiminta ei tässä yhteydessä tarkoita mitään actionia vaan ylipäätään mukaansa tempaavia asioita, joita voi seurata). Ns. " juoni" sisälsi poliittista vehkeilyä, paparazzeja yms. asioita, jotka eivät kyllä kovin pienille lapsille aukene, saati heitä kiinnosta.2. Ainakin pienimmät lapset hakevat elokuvasta tuttuutta, mutta tässä leffassa ei kuulla Eliaksen kivaa tunnusmusiikkia, ei nähdä tuttuja hahmoja kuin vilaukselta ja toisia ei ollenkaan (esim. Heli Kopteria tai Majakkaa). Kuvaavaa on, mikä iloinen kohahdus kävi lapsiyleisössä, kun äreä Trooli hetken aikaa kävi näyttäytymässä valkokankaalla.Johtopäätös: Elokuvan tekijät ovat näyttäneet unohtaneen kohdeyleisönsä (lapset) täysin!Siinäpä ne suurimmat puutteet taisivat ollakin, harmittaa kyllä, että hyvästä tv-sarjasta oli tehty näinkin kökkö elokuva. Lapseni onneksi viihtyi suht. hyvin, osansa oli tietysti silläkin, että oli elämänsä ekaa kertaa elokuvissa. Mutta mitään suurta innostusta tekele ei kyllä saanut aikaan.Kiitos kun sain vuodattaa!

Kommentit (8)

Meillä tosin katsottiin elokuvaa elokuvana, eikä menty katsomaan mitään ennaltaodotettua tv-sarjaa.Juoni eteni mielestäni ihan normaalisti: Elias lähtee pääkaupunkiin, potkitaan pois pelastuslaitokselta, pelastaa kuninkaan ja prinsessan ja nousee sankariksi.Ehkä teidän lapset on ollu liian pieniä elokuvalle? Omat 6 ja 7v. tykkäsivät kovasti.

Pari kohtaa lisää:1) Eliaksen kaveri Kumppis otettiin Eliakselta heti alussa rangaistuksena pois2) Se odotettu Kuninkaan alus ja Prinsessalaiva tulivat mukaan vasta aivan lopussaMeidän 4-vuotias ei todellakaan tykännyt. Miksi ihmeessä kaikki ne uudet laivat oli niin äreitä?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ollaan kovasti mietitty miehen kanssa että josko vietäisi myöskin meidän 3v poikamme ekaa kertaa elokuviin katsomaan sitä. Mutta tuo kertomuksesi sai miettimään jotain muuta elokuvaa!!Kiitos sinulle ja harmi tuo leffa..

elokuva on suunnattu vähän vanhemmille lapsille. Tv-sarjaa nimittäin 3-vuotiaani on jaksanut seurata oikein mainiosti (ja silloin kun se Pikku Kakkosella pyöri, niin oli vielä huomattavasti nuorempi). Ja esim. Autot -elokuvaa kyllä jaksaa katsoa, vaikka on paljon pidempi ja " vaikeampi" .Mutta makuasiat on makuasioita!t. Ap

ja ovat nähneet mainoksia ko. elokuvasta ja haluaisivat sen nähdä. Meillä on elokuviin 60km matkaa, joten vähän arveluttaa lähteä, jos elokuva on tosiaan huono. Itse luin juuri eilen paikallisesta lehdestä arvostelun tästä elokuvasta ja siinäkin se haukuttiin ihan lyttyyn.

mukana 3v ja 6v pojat. Totta puhut että siinä oli todella vähän mukana niitä tuttuja hahmoja, vaikka enpä tullut ajatelleeksikaan sitä puutteena. Itse tykkäsin leffasta ja etenkin 6v tempautui kovasti mukaan vaikka ensin hieman nyrpisteli pienten lasten elokuvalle ;-)Piiiiiitkä miinus elokuvateatterilla siitä, että äänet olivat sairaan kovalla niin että herkkäkorvainen kolmevee välillä piteli korviaan kivusta. Itse elokuva oli mielestäni mukava, siinä ei ollut Disney ym-tyyppistä paisutusta ja yli vetoa, ja ihan mukava opetuskin siinä mielestäni oli. Että kaikilla on omat vahvuudet joita pitää etsiä ja joihin pitää luottaa, sen sijaan että yrittää olla kuin joku muu.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat