Vierailija

Yksi sukulainen on saanut uuden omakotitalon valmiiksi, niin eikö saman tien lapseton pari ala paniikissa etsiä uutta isoa omakotitaloa. Eivät voi saada lapsia eivätkä aio adoptoida, mutta vähintään 5h pitää löytyä ja uusi olla. Nainen valittaa jo nyt miten on niin rankkaa työpäivän jälkeen tehdä kotitöitä ja siivota koirankarvoja, asuvat nyt noin 80 neliön kolmiossa. Pihapatiosta hyvä kun saavat nurmikon kerta kesässä ajettua. Nyt etsittävässä talossa on oltava vähintään 2500 neliön tontti.

Sama juttu tämän parin kohdalla oli auton kanssa. Muutamat sukulaiset ostivat autot, ei mitään ihmeellisiä, ihan tavalliset hiukan käytetyt henkilöautot. Eikö ensin pitänyt tämän parin haukkua nämä autot lyttyyn ja kuukauden sisään sitten itsekin päivittivät autonsa. Auto on samanlainen kuin heidän aiemmin haukkumansa sukulaisen auto, mutta vanhempi.

Yksi esimerkki oli lemmikin hankinta. Yksi sukulainen hankki koiran, niin eikös alle puolen vuoden sisään ollut heilläkin.

Näitä esimerkkejä olisi vaikka kuinka sohvasta uusiin verhoihin.

Mikä ihme voi elämässä noin mättää, että pitää aina alkaa " kilpavarustelu" , kun joku suvussa saa tai hankkii jotain? Tän parin elämä alkaa saada jo sellaiset jäljittelyn mittasuhteet, että ei voi kohta kuin hysteerisesti nauraa.

Kommentit (4)

Se on törkeää, että arvostelevat ja haukkuvat toisten hankinnat. Kyllä minusta lapseton pariskunta saa ostaa ison okt:n, jos haluavat. Minustakin on kivaa, kun on tilaa. Itse asiassa haluaisin meille talon, jossa olisi makuuhuoneita lasten lkm + 1, vierashuone, työhuone molemmille, kirjasto, arkiolohuone, olohuone, keittiö, takkahuone, ruokasali, muutama kylpyhuone ja pari wc:tä, saunaosasto pore- ja kastautumisaltaiseen, iso piha jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat