Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

koliikkituttipullo on rinnan muotoinen niin silläkin voi kokeilla..

Kommentit (8)

Juonut kyllä vauvana siitä siis ihan pienenä, nyt kohta 4kk ja vauvan pitäisi olla vuorokausi erossa äidistään?? kuin se onnistuu.. huoliiko hää sitten pullon kun muuta ei ole tarjolla vai kuinka? onko kokemuksii? apuja kiitos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaverin vauva söi pullosta pariviikkoisena, sitten kun oli hoidon tarve puolivuotiaana niin eipä ollut suostunut syömään pullosta vaikka mummi oli sitä tiuhaan tarjonnut, viimein soitti äidin paikalle kun ei saanut vauvaa rauhoittumaan pullolle, kuulemma viisi tuntia oli yrittänyt ilman tuloksia...

Täytyy yrittää treenailla.. kaks viikkoa aikaa!! Huutaakohan se sitten koko ajan, toivottavasti ei koska en pääse itse lastani tissuttelemaan silloin!! lisää stooreja kiitos

sillä pitäisi kutitella kitalakea.En kyllä jättäisi vauvaa, ellei vauva todistetusti olisi lähiaikoina syönyt muualtakin kuin rinnasta (hörppyytys/nokkamuki/ruisku...). Vauvalle ero äidistä on muutenkin riittävän iso stressi, ei siihen enää nälkää kaivata.

kannattaa varautua myös siihen että ei huoli. Meillä myös syötiin pullosta parin viikon ikäisenä, sitten tuli muutaman viikon tauko... ja ei sitten kelvannutkaan mikään pullo tai tuttimalli. Tämä äippä viettikin sitten kotosalla tai vauva mukana seuraavat kuukaudet, ennen kuin alkoi syömään kiinteitä. Toivottavasti teillä onnistaa paremmin!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat