Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jalat ja peppu jotenkin pienet ja kapoisat verrattuna yläosaan, on ihan harteikas jne.

Kommentit (8)

Oman lapseni mittaisn joksu aikoinaan, että vartalonympärykseltä sopisi housujen kooski 68 cm ja jalan pituudesta 92 cm. Käytti 80-cm housuja. Oli vaan niin hoikka, että isommat ei pysyneet päällä.

Eli lapseni oli ja on edelleenkin ihan pitkäjalkainen, mutta vaan hoikka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja näin oli vielä 2-3-vuotiaanakin, mutta n. 4-vuotiaasta asti on käyttänyt samoja kokoja ylä- ja alaosissa. Tyttö taas on ihan päinvastainen, ja nyt vähän alle 3-vuotiaana on housuissa jopa kolme kokoa isompia kuin paidoissa, kun jalat ovat niin pitkät. Tytöllä on käytössä paitoja kokoja 80-86-92-98, kun taas housuissa on käytössä koot 92-98. Ja tytöllä on pituutta alle 90 cm...

Tutulta kuulostaa. Meillä isommalla käytössä 2 numeroa isommat puserot kuin mitä on housut. Pienemmällä puserot ja housut menee vielä suht samaa kokoa, mutta kaikki, mitkä vaatii selkämitan on sitten kahta numeroa isommat eli pitkäselkäisiä poikia ainakin mulla.

meillä pitkät pojat ja silti jostain tuostä iästä lähtien joutuneet pitämään yläosassa kokoa suurempia vaatteita kuin alaosassa. Ja musta ihan sopusuhtaisia, mitä nyt parivuotiaalla on pömppömaha :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat