Vierailija

Nythän PAM on päässyt yhteisymmärrykseen siitä että kaupat voivat olla myös sunnuntaisin auki. Juhlapyhinä kiinni.

Normaalisunnuntaisin klo 18 asti. Tarkooittaako se että olisi klo 12-18?

Sivut

Kommentit (77)

Lainaus:

Edes yhtenä päivänä viikossa voisi tämä maailma hieman hidastaa. T.17 vai mikä nyt olin...
Se yksi päivä olisi se, mikä SINULLE sopii?

Eihän tarkoituskaan ole, että joka päivä shoppaillaan! Mutta herra jumala, kai kaikilla on kuitenkin oikeus käydä vapaa-ajallaan ostoksilla jos tahtoo? Minä olen tällä viikolla 6 päivää töissä klo 10-19, ja todellakin voisin vapaapäivänäni (joka nyt sattui sopivasti juuri sunnuntaille) käydä lasten kanssa kaupungilla pyörähtämässä varhaisilla joululahjaostoksilla ja syömässä kunnon päivällisen ravintolassa!

Mikä tässä on sinusta väärin??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos vaikka molemmat vanhemmat ovat kaupassa töissä, niin kuinka usein luulet perheellä olevan yhteisiä vapaapäiviä? Arkivapaat ei korvaa sunnuntaivapaata.

Ihmiset ei silti osta enempää---> kulut lisääntyy, hinnat nouseetyöntekijöiden palkat neuvotellaan uusiksi, koska sunnuntai ei enää ole pyhäpäivä vaan normaali työpäivä.Vuoropäiväkotien tarve kasvaa!! kunnat on jo nyt lirissä niiden kanssa. Tarvitaan lisää vuoropäiväkoteja.. Hoitomaksut nousevat, näkyy veroissa, tai sitten se on jostain muusta pois, esim koulujen määrärahoista.Pikkukaupat eivät enää menesty (sunnuntai on ennen ollut paras myyntipäivä)--------> pikkukaupat kaatuvat, yrittäjät menettävät työnsä, työntekijät menettävät työnsä ja sinä menetät lähikauppasi

kukaan pakota ihmisiä sinne kauppaan shoppailemaan sunnuntaina, vaan pitäköön lepopäivänsä jos haluaa! Ja voi voi niitä kaupantätejä kun ei halua sunnuntaina tehdä töitä; saahan ne arkivapaansa jolloin viettää aikaansa lasten kanssa! Tai mitäpä jos tosiaan jokainen pyhittäisi lepopäivänsä sunnuntaille, kun ei vaan halua silloin töitä tehdä, myös lääkärit, kätilöt, sairaanhoitajat, poliisit, palomiehet jne... Olisi tällöin yhteiskunnassa varmaan aika villiä menoa sunnuntaisin ja ihmisiä kuolisi turhaan kun ei pääse hoitoon jne!!!Ei kiesus mitä ajattelua! Mulle on sinänsä ihan sama onko kaupat auki sunnuntaisin vai ei, mutta kyllä se omaa asiointia helpottaisi!T. yksi vuorotyötä tekevä

Me huonommat ihmiset voimme käydä ostamassa silloin ruokamme niin ei tarvitse katsella näitä parempia ihmisiä. Sunnuntai on ainut meidän perheelle sopiva kauppapäivä muutenkin... Muina päivinä/iltoina on aina jollain jokin meno/harrastus, eli perus kauppareissu pitäisi hoitaa hirveällä säädöllä tai kiireellä.Ei se kaupassa käynti minua ainakaan niin stressaa etten voisi sitä hoitaa vaikka "lepopäivää" viettäisinkin sattumalta sunnuntaina.

Lainaus:


Ja noista luettelemistasi ammateista sen verran, että vastustan kaikkea sunnutai-työtä joka ei ole ihmisten terveyden ja turvallisuuden ja yhteiskunnan pyörimisen kannalta välttämätöntä.

Eikä nähdä nenäänsä pitemmälle että jonkun täytyy olla siellä kaupassa töissäkin! Ja se aika on pois heidän perheiltään. Poliisien, palomiesten, lääkärien, hoitsujen ym. on pakko olla töissä 24/7 mutta siihen ei kukaan kuole että prisma on kiinni sunnuntaina!

niin olisi paljon vähemmän ongelmia Suomenmaassa lasten hyvinvoinnin kanssa. Eiköhän tässä ole taas ongelma se kun yh:t ei pääse bailaamaan lauantaina kun pitää sinne kaupan kassalle kyetä jo klo 12 sunnuntaina.

eikä meidän 40 työntekijästä kuin yksi halua tehdä sunnuntaisin töitä. Hän on työttömän 17v. lapsen yh. Opiskelijoilla paukkuu tulorajat aika nopeesti ja mieluummin kuulemma ovat töissä arki-iltaisin, kuin käyttävät vähät vapaapäivänsä työntekoon.Ja oletetaan että opiskelijat haluaisivat tehdä sunnuntaisin töitä. Siellä joka tapauksessa pitää olla muitakin töissä koska meillä ainakaan yksikään opiskelija ei ole vuoro- tai kassavastaava, ja ne pitää olla jokaisessa vuorossa.

Kirjoitin tuon ehkä hieman liian "tiukkapipoisesti"... Tarkoitin sillä vain sitä että aina näissä keskusteluissa mukaan vedetään poliisit ja palomiehet, joiden on PAKKO olla töissä. Se että joidenkin on pakko olla sunnuntaisin töissä ei tarkoita että mahdollisimman monen tulisi olla sunnuntaina töissä!

Nykyisin puhutaan paljon siitä että pienillä kolulaisilla on pitkät iltapäivät yksin ja muutenkin perheillä liian vähän aikaa yhdessä. Jos kaupat alkavat olla auki joka sunnuntai, on monelta perheeltä viety se viimeinenkin yhteinen vapaapäivä. Monilla ei sellaista ole koskaan ollutkaan, mutta nyt sitä ilman jäisi vieläkin useampi.

Lainaus:

Jos vaikka molemmat vanhemmat ovat kaupassa töissä, niin kuinka usein luulet perheellä olevan yhteisiä vapaapäiviä? Arkivapaat ei korvaa sunnuntaivapaata.


miksi kaupan ihmisten pitäisi olla jossain erikoisasemassa.

Ketä varten ne kaupat on olemassa; kuluttajia vai myyjiä? Suurin osa kuluttajista haluaa kauppojen olevan auki sunnuntaisin, muutenhan tätä päätöstä ei olisi tehty ja siitä montaa vuotta taisteltu.Lainaus:

kauppojen ei TARVITSE olla joka päivä auki!!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat