Vierailija

Pakkaaminen meneillää ja vasta muutama kaappi tyhjennetty ja laatikoita(keskikokoisia) on jo 10kpl! Veikkaan että niitä tulee vähintään 30 kun laitetaan astiat ja elintarvikkeet vielä ja kirjat ja koriste esineet niin ja lastenhuoneen lelut.Jätesäkkejä tulee varmaan 20kpl.5-henkinen perhe!

Kommentit (12)

Ja näiden 50 muuttolaatikon lisäksi oli vielä tajuton määrä jätesäkkejä, ja muita kasseja ja nyssyköitä. Tyhjennettyillä laatikoilla mentiin vielä seuraavana 3-4 päivänä hakemaan vanhasta asunnosta tavaraa.....Pliis kaikki nyt vastaa jotka vähäänkään muistaa tavaran määrää muutossaan... Eli monta laatikkoa ja monta säkkiä suunnilleen?Kiitän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja meillä oli 50 laatikkoa ja pahvilaatikoita päälle.Silloin päätettiin, että koska muuttomiehet pakkaa autoa niillä muuttolaatikoilla huomattavsti nopeammin kuin pahvilaatikoilla - kiinnityksen yms on suunniteltu muuttolaatikoita varten niin seuraavassa muutossa laitetaan kaikki paitsi jätesäkkiin menevät tekstiilit muuttolaatikoihin.Niitä kantsii ottaa reilusti, ei ole järkevä pihistyskohde, sillä tosiaan muuttotunnit maksaa.

että 1 laatikko / asuntoneliö. Me muutimme kesällä reilusta 100-neliöisestä asunnosta, ja 100 muuttolaatikkoa meni... Tilasin lisää varmaan neljään kertaan, kun en millään uskonut ensin...

Ihan kauheata oli, kun hain varmaan 3 otteeseen liikkeestä lisää laatikoita, kun aina loppuivat kesken.Sen muuton jälkeen päätin että alan karsia tavaramäärää kotona aika rankalla kädellä. Tavaramäärä oli jotain ihan kauheata!!!!Ja meillä on vaan 3-henkinen perhe enkä ole edes mikään kauhea hamsteri, vaan koitan aina laittaa kaikki tavarat eteenpäin joita en tarvitse. Mutta muutto havainnollisti aika hyvin miten paljon ylimääräistä tavaraa meillä oli ja on.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat