Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Haava paranee aina välillä melkein kokonaan, mutta sitten taas pahenee. Mistä voisi johtua? On TODELLA hidas paranemaan. Vinkkejä hoitoon kiitos! Muilla kokemuksia?

Kommentit (16)

Hiukset kannattaa leikata niin, ettei osu ajokseen. Kylvyn jälkeen voi laittaa ihoa korjaavaa voidetta, mutta kovin useasti ei kannata, jotta ajos kuivuu.

Lapsen kynnet kannattaa pitää lyhyinä ja kokeilla laittaa yöksi vaikka tumput, ettei pääse raapimaan haavaa rikki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mun lapsilla on ollut samaa vaivaa pienenä, ja aivan paras lääke on ollut ihan sinkkivoide! Ensin pyyhkäset korvantaustat puhtailla pumpulilapuilla (vettä ja jos kovin haisevat pahalle niin myös septimidia). Sen jälkeen puhaltele kuivaksi ja laita reilusti sinkkivoidetta. Ei näytä nätiltä mutta pysyy kun on tatinaa.. laita vaikka iltaisin. Jos ei tehoa niin Bacibact tai sibicort kuurina kannattaa kokeilla.. Meillä vaiva lähti ajan kanssa kaikilta pois, talvella oli aina huonompaa.. Tsemppiä!

pesin korvantaukset ja puhdistin vielä desinfiointiaineella, ja sitten punaista bepanthenea pari kertaa päivässä. Mieto kortisonivoide on kyllä turvallista myös kasvoissa, lastenlääkäri sanoi ettei ole vaarallista vaikka menisi vauvan suuhunkin.Vauvana tytöllä oli paha atooppinen ihottuma poskilla ja käsissä, johtui ruoka-allergioista. Mutta johtuipa mistä tahansa, kyllä ihottuma täytyy hoitaa myös kortisonilla tai muulla voiteella, sillä jo puhjennut ihottuma paranee harvoin itsekseen. Allergisoivan ruuan pois jättäminen kyllä ehkäisee sen tulemista heti takaisin hoidon jälkeen, mutta ei paranna jo tulehtunutta ihoa.

Käytiin allergia testeissä ja kauralle nousi patti, jätettiin kaura ja pian jo parani korvan tausta, siis meillä ainoostaan vain toinen korvantausta oli rikki. no sitten 3 vuotiaana aloitettiin kaura ja korvantausta pysynyt ehjänä ..

lääkärillä käytiin vaikka kunka monta kerta kunnes lääke löyty vahvasta korisonista (en muista nimeä). Pari sipaisua ja voi häipyä pitkäksikin aikaa. Vaivaa siis edelleen aikuisenakin joskus.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat