Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapsellani todettiin ko. allergia 7 viikon ikäisenä. Nyt lapsi on noin 7kk ja uusi maitoaltistus on tämän kuun lopulla.

Kuinka äkkiä teillä on allergia poistunut? Pelottaa tuo uusi altistus näin pian kun pari sairaalareissua jouduttiin ihan pienenä jo tekemään ennen kuin vaiva saatiin selville, en haluaisi että lapsi joutuu taas kärsimään jos allergiaa vielä on.

Kommentit (15)

Nyt jouluna tuli yks vahinko altistus, kun ehti syödä kylässä maitoon tehtyä pullaa. Ihan ripuli tuli heti. Joten tuskin koitetaan altistusta ennen kesää uudelleen.

Altistusta ollaan kokeiltu noin ½-vuoden välein. Meille sanottiin että altistus kanattaan aloittaa hapanmaitotuotteilla.Mulle lääkäri sanoi että usein 3-5-vuotiaana saattaa allergia väistyä.

Kaverin lapsella, jolla lievemmät oireet puolen vuoden välein.

Meillä lapsella maitoon tosi voimakkaat oireet, joten ei ole lupailtu, että vuosiin maito kävisi. Lapsi nyt 3v.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lääkärin mukaan pitää vain korvata maito kaura-, soija- ja riisimaitotuotteilla ja syödä kalkkitabletteja. Maitoallergia voi jäädä myös elinikäiseksi riesaksi. Todettiin vauvana.

maitoaltistuksen tekevä hoitaja sanoi että vältetään turhaa välttämistä.

itselläni oli ko. allergia pienenä, 8kk iässä todettiin ja 2v asti olin soijalla.

aion kyllä ehdottaa että vasta vuoden vanhana olisi altistus. ja se kelan erityiskorvikkeenkin korvaus on kesään asti voimassa, ja lapsi on silloin juuri sen vuoden.

haluan kyllä pelata tämän varman päälle, lapsi oireilee kanalihallekin, muille aineille mitä tähän mennessä koitettu niin ei oireile. mietin että kun lapsella on ollut voimakkaat oireet niin miten ne nyt yhtäkkiä puolessa vuodessa olisi hävinnyt. ap

en ymmärrä miksi lasta täytyy taas kiusata... ensin kuunnella kun altistuksessa huutaa nälkäänsä kun annetaan sitä maitoa vähän kerrallaan, ja sitten mahdolliset oireet... ap

ainakin ekassa altistuksessa lasta pidettiin nälässä ja siinä se sitten huusi niin kauan kunnes sai ison määrän maitoa.

ei nälässä sinne tarvi tietenkään mennä mutta jos maha on suht täynnä niin ei suostu juomaan maitoa... tän juomisen kanssa on tullut taisteltua, tykkäisi vaan kiinteistä. ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat