Seuraa 

Niin, pinnasängystä ollaan siirtymässä lastensänkyyn. Pinnasängyssä meillä ei ollut päiväpeittoa, mutta lastensänkyyn kyllä tulee, kun vain löytäisi kivan. Osaisiko joku kertoa mistä löytyy... tytölle tulee eli voisi olla joku punaisen tai keltaisen sävyinen, ja mielellään kevyt, eli ei mitään paksua täkkiä...Eikä mitään hittilelukuviojuttua (Bratz-lumikkiprinsessa-nallepuh jne. , vaan jotain " ajattomampaa" eli kivoja värejä, raitoja, palloja tai kukkia tms. voisi olla kuviona... (tai no, muumiaiheinen ehkä kävisi) Tänään Prismasta etsin ja siellä oli vaan niitä kauhean isoja aikuisten päiväpeittoja, eikä niidenkään valikoima ollut kovinkaan kattava...KIITOS jos joku jaksoi lukea ja vielä vinkkejäkin heittäisi. :-) En jaksaisi juosta kymmenissä kaupoissa, tänäänkin vaan hermostutti se hirveä ryysis!

Kommentit (11)

Meillä on kahdella lapsella nuo Avaroomin päiväpeitot ja ne ovat ihan huippuja. Kunhan vain raaskin, ostan meidänkin sänkyyn. Hinta on mielestäni tosi suolainen mutta kyllä nuo sängyt on nykyään oikeasti ilo pedata!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun meidän poikien huoneissa on jo kirjavat (Marimekon Bo boo- autokuvioiset) verhot, en kaivannut lisää kuvioita " sotkemaan" tunnelmaa.

Ja samoisesta kankaasta en halunnut päiväpeitteitä, niin päädyin yksivärisiin ;)

Ja koristetyynyjen päällisiksi ompelin samoisesta verhokankaasta tyynyliinat.

siihen hintaan saa--- suomessa käsintehdyn huipputuotteen. Kun lähtee ostamaan päiväpeittoa eipä paljon halvemmalla saa, ellei puhuta jostain prisman tms lepareesta,,,

Laatutuotteeksi kohtuuhintainen.

edulliset päiväpeitot. aikani kierreltyäni totesin hyväksi ratkaisuksi ostaa aikuisten päiväpeitteen, jonka puolitin aj kanttasin tuon yhden sivun. näin sain kahteen pieneen sänkyyn tosi halvalla samanlaiset päiväpeitot

Meillä vaihtoehtona olisi ollut max. 20 euron päiväpeitteet ja ne olisivat olleet kyllä ihan saman tyyppisestä kankaasta mutta tietty ilman niitä vetskareita (esim. Kodin ykkösestä saa oikein hyvän näköisiä tuohon hintaan!). Minulle ei merkkaa mitään se, että peitteet on tehty käsin tai Suomessa. Jos samantyyppisiä myytäisi jossain vaikka 30 eurolla niin toki ostaisin paljon mieluummin.

piltti:

Lainaus:


siihen hintaan saa--- suomessa käsintehdyn huipputuotteen. Kun lähtee ostamaan päiväpeittoa eipä paljon halvemmalla saa, ellei puhuta jostain prisman tms lepareesta,,,

Laatutuotteeksi kohtuuhintainen.
Meitä on joka junaan ....jos saat kuuukaudessa kymppitonnin nettona, ei se satanen tunnu missään . Suurin osa suomalaisista vaan taitaa tienata jotain kaksi ja puoli tonnia BRUTTO. Ja siitä satanen on aika iso siivu.Köyhän ei tietenkään kannata ostaa halpaa, mutta

päiväpeitto on kuitenkin " vain" päiväpeitto. Jos vertaat vaikka ulkohaalariin tai kenkiin, aika paljon vähemmän yksityiskohtia. Työhän se on se joka maksaa.Täytyy sen verran paukuttaa henkseleitä, että marimekon tikkikangas pysyy hyvin paikallaan - olen ihan itse päärmännyt siitä lapsille päiväpeitot, vaikka ompelutaidot korkeintaan välttävää keskitasoa.Jälleenmyyjiä löytyy googlettamalla monia. Itse tilasin tanskalaisesta nettikaupasta ja sain kolme päiväpeittoa ja kuusi tyynynpäällistä vajaalla 200 eurolla.

heillä ei ole omasta takaa kuin vain yksinvärisiä, mm. huikean ihana kirkkaan punainen,

mutta tekevät ymmärtääksein myös toiveenmukaisesti. Hintakaan ei päätä huimaa, ja peiton " tekniikka" on jotain,,, mahtavaa!

Käy katsomassa :)

Jos vaan löytyy ompelukone tai ompelutaitoinen tuttava, niin helpoimmin ja halvimmalla löytyy kangaskaupasta. Eikä nyt niin ihmeitä ompelutaitojakaan tarvita, kun tarvitsee vain reunat kääntää ja ommella :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat