Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

meillä on kahdenlaisia toukkia (jeejee), eli sokeritoukkia näkyy harvakseltaan kylppärissä. Lisäksi yläkerran vessan viemäristä nousee toisenlaisia toukkia, sellaisia mustia, joissa on keltaiset raidat. Nämä eivät siis ole sokeritoukkia, vaan mitä???!!???

Kommentit (17)

Meilläkin on kyseisiä ihanuuksia kotona:( Vaikka meilläkin noita toukkia on ja kuoria joskus löytyy, niin vain muutaman kerran olen nähnyt sen kuoriaisen, eli luultavasti lymyilevät jossakin. Vinkiksi Ap:lle, että hyvä keino tunnistaa nuo turkiskuoriaiset on, kun tutkii vaatteitaan, niin niissä saattaa olla pienen pieniä reikiä!! Kaappeihin ei kannata laittaa käytössä olleita vaatteita, kun toukka hakeutuu sinne vaatteiden saumoihin syömään hikeä ja pölyä ym. Niitä kannattaa kyllä koittaa myrkyttää ja siivota paikat ja pakkasella kuskata vaatteet ulos tuulettumaan ja ravistaa ne. Mutta vaikea niistä on päästä eroon!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän ex asunnossa samoja mustia toukkia vessan viemäristä! Kiipesi seinää pitkin ylöspäin todella hitaasti, raidoista en tiedä koska en katsonut niin läheltä mut haluaisin myös tietää mitä ne ovat! Entisessä asunnossa oli myös niitä turkiskuoriaisia joilla tupsu perseessä!

googlasin enemmän ja tulin siihen tulokseen että voisi ehkä kuitenkin olla tuollainen kuoriaisen toukka. Täytyy vielä tarkastaa tupsuasia. uomenna siivoan vaatekaapin ja katson löytyykö kuoriaisia. Voi inhotus, ja niitä kun ei ilmeisesti saa pois millään :(

Näyttävät mustilta/tummanruskeilta, mutta kun tarkemmin katsoo, niissä on keltaisia raitoja. Pitäisikö meillä olla siis myös aikuisia kuoriaisia, jos on kerran toukkiakin?? (siis jos olisivat kumminkin turkiskuoriaisia?)

Tarkkaile lattianrajaa ja listoja, sieltä aina yllättää ja puistele aina kaikki mitä otat kaapista!! Peitot, lakanat ihan kaikki, ne majailee jossain kankaiden väleissä ja pahvilaatikoiden pohjalla. Ainut paikka jossa en niitä nähnyt oli meidän vaatekaappi joka ei ollu kosketuksessa lattiaan koko pohjallaan! Ja jos imuroit niitä ja muutenkin imuroit niin vaihda aina pölypussi. Jos et raaski, suihkauta myrkkyä pölypussiin! Tsemppiä :)

...syövät luonnonmateriaaleista tehtyjä vaatteita (siis toukat), esim. turkis, villapaita... nämä syöntijäljet näkyvät reikinä. Luontokaupoista tms. saa seetripuun paloja vaatekaappeihin. Ne karkottavat kuoriaisten toukat ainakin vaatekaapeista ja vaatteet säilyvät ehjinä. Katsopa muuten pyykkikorin pohjakin! Muuten autta ahkera siivoaminen : ) Meillä oli noita joskus, mutta nyt en ole enää nähnyt pitkään aikaan toukkia enkä kuoriaisiakaan

Mutta onko niitä vain ja ainoastaan viemärissä? Turkiskuoriainen viihtyy pölyssä ja kaapeissa, niistä ei pääse eroon koska ne ovat sitten kaikkialla talossa! (paitsi jos asut ok-talossa, voitte myrkyttää koko talon)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat