Vierailija

Kaupunki tarjos asuntoo sieltä ollaan muuttamassa Lahdesta miehen työn perässä.

Kommentit (4)


En ole asunut siellä koska tarvitsen toimivaa joukkoliikennettä ja sinne kulkee bussit harvakseltaan.Keskustaan on matkaa 6-8 kilometriä.Googleta googlen karttahaulla osoite ja keskustasta vaikka Siltakatu 1 niin näet matkan keskustaan tarkasti.Jos tarvitset toimivaa joukkoliikennettä niin silloin Noljakka Rantakylä Utra Hukanhauta Niinivaara on sivummalta parempi vaihtoehto.Utraan en itse muuttaisi koska siellä on kaupat harvassa ja muutoinkin sellaista aluetta jonne en haluaisi.Jos on auto käytössä niin mikä ettei Marjalakin kävisi, en tunne sieltä ketään joten en ole paras mahdollinen vastaaja kysymykseesi.Käy Joensuun Kaupungin sivuilla www. jns. fi siellä on paikallisliikenteen aikataulutkin kohdassa Joukkoliikenne reittikartat ja aikataulut bussit, 2 ja 3 käy Marjalassa.Palveluista en osaa kertoa mitä siellä on toivottavasti joku vastaa sinulle näistä tarkemmin. Pilkon City Market on lähin iso kauppakeskus sen tiedän.Tervetuloa Joensuuhun

me asuimme vähän aikaa marjalassa v. 99-00. on kaunista seutua, varsinkin kesällä ulkoilualueet olivat tosi hyvät! vieressä kulkee joki (vai mikä kanava lie).

kauniita taloja on paljon, omakotitaloja ja kerrostaloja. silloin siellä ainakin oli sellainen " toimintakeskus" jossa oli neuvola ja päiväkoti ainakin... lähellä on abc asema ja citymarket.

marjala laajenee kokoajan, uusia taloja rakennetaan hirveällä vauhdilla! voin kyllä suositella asuinpaikaksi, ei ole moitittavaa! =)

nykyisin asumme hieman joensuun ulkopuolella, maaseudulla. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat