Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jos joku oikeasti tietää kenellä on vastuu ja miten asiaa aletaan hoitaa... Asunto on ostettu kolme vuotta sitten (myyjän vastuu lienee umpeutunut?) ja nyt on kylppärin seinässä hometta. Edellinen omistaja on tehnyt kylpyhuoneremontin itse ja sen on isännöitsijä hyväksynyt. Kuuluuko taloyhtien korvata remonttikulut vai omaanko piikkiin menee? Vaurioiden laajuudesta ei vielä ole tietoa kun seinää ei ole avattu.... (hitto mikä stressi muutenkin, voi itku...)

Kommentit (2)

Syy voi olla joko remontintekijän (tarkastuksessa laiminlyönti joten vastuu tarkastajan) tai talossanne voi olla joku muu rakennevika, joka ei liity mitenkään siihen remonttiin.

mutta ei kaise ainakaan omaan piikkiin mene. Yhtiö tai edellinen osakas maksaa. Jos yhtiössänne on ' normaali' vastuunjako (kts. yhtiöjärjestys), yhtiö vastaa vesieristyksestä ja osakas pinnoista. Paitsi jos osakas on itse tehnyt vesieristyksen väärin ja ei ole tarkistuttanut sitä yhtiöllä.

Eri asia on miten myyjä ja yhtiö suhtautuvat, vaikka vastuu vaikuttaisikin selvältä. Valitettavan usein näistä aletaan käräjöimään.T. yhden homepommin ostanut ja sen vuoksi nytkin uneton

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat