Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä pidettiin unikoulu hyvin tuloksin kolmisen kuukautta sitten (silloin vauva 10kk:n ikäinen) ja sen jälkeen vauva nukahti aivan itsekseen ja nukkui yöt läpeensä rauhassa. Kunnes sitten joulun tienoilla lähdimme sukulaiskierrokselle niin että yövyimme kolmessa eri paikassa viikon aikana. Kaksi ekaa paikkaa meni hyvin, mutta kolmannessa alkoi valtavat yöitkut ja niitä on nyt kestänyt pari viikkoa.

Lapsi alkaa kirkumisen jo siinä vaiheessa kun menemme illalla makuuhuoneeseen. Kun hänet sitten joskus saadaan nukkumaan, alkaa itkeskelemään viimeistään kahdelta ja jatkaa lopun yötä nukkuen pätkittäen 15-30 min ja sitten itkien. Aluksi itki kaiken yötä, mutta kun olen illalla antanut särkylääkettä, nukkuu muutaman tunnin alkuillasta itkemättä. Kävimme viime viikolla tarkastuttamassa korvat, mutta niissä ei ollut mitään.

Etuhampaita on selvästi tulossa, mutta on vaikea uskoa että niiden tulo voi s olla noin kivuliasta. Mitähän tuon kanssa nyt tekis? Itse nyt jotenkin jaksan valvoakin, mutta miten ihmeessä esikoiselle saataisiin riittävät unet kun napero kirkuu kaiket yöt. Pitääkö tässä vain odotella ja toivoa parasta vai mitä ihmettä?

Kommentit (3)

Meillä yöitkut ovat liittyneet viimeaikoina aina tuleviin poskihampaisiin. Niitä saatetaan itkeä useampana yönä peräkkäin ja sitten taas menee useampi yö hyvin, kunnes seuraava hammas tekee tuloaan. Poika on nyt 1v3kk. Meillä poika tulee itse viereen nukkumaan, kun hampaita kivistää. Jos hän ei rauhoitu ja nukahda vieressä uudelleen puolen tunnin kuluessa, annamme supon, mutta usein viereen tulo riittää.


Että täältä löytyi toinen näin samanlainen tapaus!Olen epätoivoinen ja tuntuu että täysin rikki. Meillä lopetettiin yösyötöt 7,5 kk iässä unikoulun avulla, sen jälkeen yöt meni kohtuullisesti, joskus poika nukkui jopa yön putkeen tai yhdellä herätyksellä! Nyt poika on 11 kk, yöt yhtä heräilyjä ja yösyöttöihinkin palattu... =o( näitä heräilyjä on kestänyt nyt n. 1,5 viikkoa.Mitä yhteistä meillä VIIVIVAAVIN kans onkaan, mekin joulun aikaan oltiin eri paikoissa yötä, ja sitten uutena vuotena vielä, ja uuden vuoden jälkeen kotia palatessa se sitten alkoi, jatkuvat yöheriälyt jotka samaten alkavat usein 2 jälkeen. Syötön jälkeen saattaa nukkua 2,3 h jonka takia olenkin sortunut syöttämään aamuöisin kun ei enää jaksa...Kaikki mahdolliset syyt olen poissulkenut: korvat tarkistettu, hapanmaitotuotteet olleet tauolla, illalla syöty iso puuroannos... Jäljelle jää hampaat tai eroahdistus?VIIVIVAAVI jos olet vielä linjoilla, kerro mikä tilanne teillä on nyt, onko yhtään kummentunut!MITEN IHMEESSÄ TÄMÄ MENEE OHI? JA KUINKA KAUAN SE KESTÄÄ? Miten ihmeessä ite jaksaa? Ens yönä on päätetty alkaa unikoulu, siten ei sitten ainakaan tissin takia herää enää. ja onhan se hullua jos 1-vuotias syö vielä öisin!Auttakaa jos vain voitte, ja vinkkejä unikouluun otetaan vastaan!HANNELE + POIKA 11 kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä alkoi tuo huutokonsertointi yöaikaan aika lailla 1v synttäreiden aikaan. siihen asti kun oltiin jo 9 kk yöt nukuttu. pari kuukautta meni koko ajan hullummaksi, kunnes sitten heitettiin tutit hiiteen ja alettiin unikoulu. eli saivat huutaa yksin omissa huoneissaan (tuplat siis) aikansa ennenkun mentiin tassuttelemaan. muutaman viikon sitten olikin jo kohtuullista menoa, eli ei joka yö enää huudettu, ehkä jokatoinen kuitenkin. mutta koko perhe ei sen jälkeen enää ollut hereillä. KUNNES tuli korvatulehdukset ja räkätaudit. siinä sitten menikin kaikki sekaisin ja tässä sitä taas ollaan. pitäis taas ottaa itteä niskasta kiinni ja jaksaa sitä huutoa pari yötä kuunnella, ehkäpä se taas siitä helpottais. meillä nukkumaan mennään klo 20 ja eka huuto noin 23 ja toka 1-2. tämä jälkimmäinen kestääkin puolesta tunnista puoleentoista. jaksamista siis!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat