Seuraa 

Onkos kellään kokemusta? Ostettiin sellanen lahjakortilla eilen ja olis kiva kuulla kokemuksia =) Paljonko olette pukeneet alle jne..Käydään lasten kanssa tosi usein kauppakeskuksessa ja meinattiin että olis enemmän kuin näppärä kun vaan vetoketjuja avaamalla saa " vaatetusta vähemmälle" ilman että vauvaa pitää häiritä ja herättää..

Kommentit (4)

Meillä snowkids. On ehdoton apu vauvan kanssa kulkemisessa. Päälle sisävaatteet, kypärähattu, tumput ja sukat. Niin ja joku ohut lisätakki. Tarkenee kylmälläkin tuolla vaatetuksella ja kaupassa/autossa otan vain hatun pois ja lapaset ja avaan pussin.

Meillä on myös käytössä eisbärchen pussi. Meidän 3kk vauvalle puen pussiin sisävaatteet (body+potkuhousut), ohuen kypärämyssyn, kaulurin ja tumput. Kun auto on lämmennyt, avaan pussin tai muuten vauva on pian hiestä märkänä. Tästä huolimatta niska ja pää on yleensä hikinen. Joten ei kannata pitää autoa liian lämpimänä matkojen aikana. Kaupoissa avaan myös pussin heti. Pussi on ollut tosi hyvä hankinta. Vauvan pukeminen on helppoa ja nopeaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meidän " vauva" on kyllä nyt jo taapero, mutta sellainen oli aktiivikäytössä 2-4 kuukautta ekana talvena. jos kaupoille mentin, oli vauva puettu ihan sisävaatteisiin. siihen rintamukselle laitoin vähän enemmän fyllinkiä, kuten harson jne, kun musta tuntui että ainakin sinä meidän eisbärchen pussissa jäi kaula-aukko aika avoimeiksi. tietysti myös pipo ja lapaset automatkailun aikana (meillä ei auto lämpimässä tallissa). oli tosiaan tosi helppo vaan avata vetskari ja ottaa pipo & lapaset pois sisätiloissa. ainut asia mitä harmittelin oli etten ostanut aikaisemmin (=heti vauvan synnyttyä). usein nostettiin myös vauva kaukalossa jatkamaan unia lasitetulle partsille jos oli automatkalla nukahtanut. silloin vaan lisäsin vielä päälle villaviltin.

Vauva tuli lämpöpussissa heti synnäriltä kotiin :) On kyllä loistava kapistus. En olisi itse tajunnut ostaa, mutta lapsen mummo tajusi. Meilläkin pussissa ollaan nykyään ihan sisävaatteissa eli puolipotkareissa ja bodyssa, lisäksi ylävartalon lämmikkeenä fleecetakki tai ohut villapaita, käsissä tumput ja päässä silkkinen kypärämyssy ja paksumpi hattu. Se suuaukko tosiaan jää turhan avoimeksi Eisbärchenissä, mutta kypärämyssyllä saa kaulankin edes vähän suojattua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat