Seuraa 

Meidän poika on nyt reilu 6kk ja me käytämme yhä 1-korviketta... On NANin jauhe käytössä ja ainakaan meidän kaupassa sitä ei kakkosena ole - onko ollenkaan olemassa? NANia käytämme koska se on halvempaa ja joskus aikanaan hyväksi todettu..Onko ykkösessä ja kakkosessa paljon eroja, eli onko siirtymä tarpeen? Neuvolassa sanoi, että kakkosessa on vähemmän kaloreita kuin ykkösessä.. Mutta ainakaan siinä valmiissa käyttövalmiissa korvikkeessa (tsekkasin eilen kauppareissulla NANin 1 ja 2 tetrat) ei tuossa ollut yhtään eroa. Äkkiseltään huomasin ainoastaan, että toisessa oli laktoosia vähemmän (en muista että kummassa)..Eli oletteko te siirtyneet kakkoseen..?Ja minkälaisia määriä teillä korviketta menee? Meillä vaihdellen 5-8dl.. Öisin imetän, että siitä nyt tulee sitten jonkin verran lisäystä maidon saantiin.Kuutar ja poitsu 6kk1vko

Kommentit (3)


Nan 1 ja 2 ero on lähinnä siinä, että kakkosessa on enemmän rautaa, koska noin 4-6 kk iästä vauvan odotusajan rautavarastot ovat jo aika vähissä, ja ellei vauva vielä syö kiinteitä joista saisi rautaa, sitä tarvitaan lisää siis maidosta. Teillä ei varmaankaan siis tarvitse siirtyä kakkoseen mitenkään välttämättä ;)!Täällä lisäinfoa aiheesta:

http://www.phpbbplanet.com/korvikemutsit/viewtopic.php?t=107&mforum=korv...t. Tassu :)


Anteeksi terrorismini - raivostuttavaa, kun täällä ei pääse muokkaamaan omia viestejään! Nan kakkosta ei ole jauheena (tai jos on, niin ei Suomessa myynnissä) eli jos haluat vaihtaa kakkoseen, ainoa vaihtoehto on tetrat. Mutta kuten todettu, ykköstäkin voi vallan hyvin käyttää koko korvikeajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


kaikkea samaan viestiin... Onnilla menee maitoa vaihtelevasti 7-9 dl päivässä, mutta minähän nyt sitten luovuin siitä yöimetyksestä, eli meillä mennään pelkällä korvikkeella. Soseita syödään kahdesti päivässä mutta annokset ovat vielä varsin pieni. Ja Nan1 meillä yhä käytössä :)!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat