Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Laitan tämän kysymyksen myös tälle palstalle..Kertokaapa kanssasisaret mitä tuolle voipi tehdä?? Onko cordura paikka kangasta jossain myynnissä,tarvitisisin harmaata?? Arvatkaapa ottaako pikkasen päähän kun ei ollut edes alesta ostettu haalari..ja ensimmäisen luistelukerran jälkeen 5cm vekki toisessa lahkeessa. Tälläisillä hetkillä aina mietin et onkohan järkeä aina ostaa noita parempia haalareita..Aikaisemmin ei näin ole koskaan käynyt, nyt terä jotenkin sattunut just sopivasti osumaan:( Täytyy ostaa kait luisteluun jotku oikein halvat haalarit ettei toista kertaa tule samaa tilannetta..

Kiitoksia jos joku voisi piristää päivääni kertomalla miten tuon voi edes korjata!!

Kommentit (2)

kyseessä oli vain välikausihaalari ja vekki tuli peppuun. Ostin sitä kangaskaupoissa myytävää liimapaikkaa ja paikkasin sisäpuolelta päin. Näin viiltoa ei huomannut kuin ihan läheltä katsottuna.... En tiedä toimisiko teilläkin?

..mutta http://www.kangastukku.com osoitteesta löydät halpoja ja hyviä ulkoiluvaate kankaita. Ainakin FOV ja Michael´s High Technin alta on löytynyt hyvät väri valikoimat. Sieltä saat myös saumausteipit yms mitä tarvitset. Vuorin sauma auki vaikkapa toisesta sisäreidestä ja eikun korjailemaan. Tsemppiä, itse en siltikään luovu noista kalliista haalareista vaikka yhden polven jouduin vähän samanlaisen tapaturman jälkeen paikkaamaan viikon käytön jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat