Vierailija

Pitopalvelusta eilen haettiin kakku.

Kommentit (6)

ei todellakaan välttämättä pehmene huoneenlämmössä.



Jos kuorrutusta keittää liikaa (kuten 2 totesi), sokeri kiteytyy ja kuorrutuksesta tulee niin kova, ettei tahdo sahakaan siihen pystyä.



Hyvä kinuski leikkautuu myös kylmänä, se jähmettyy muttei kovetu liikaa.



t. ammattilainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

paskasta ei kannata maksaa vaikka heillä olisi kuinka kiire tehdä kakku jo aikaa sitten valmiiksi. todennäköisesti seisonut kermat niskassaainakin yhden yön kylmiössä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat