Vierailija

Oletko opiskellut yleistä tai kotimaista kirjallisuustiedettä yliopistossa pääaineena? Millaista oli, oletko sijoittunut työelämään järkevästi? Oliko vaikea päästä sisään? Mitä luit sivuaineena? Millaisia muut opiskelijat olivat? Pitääkö olla todella " kirjallisuusfriikki" jotta kannattaa pyrkiä? Paljonko luet itse tällä hetkellä elämässäsi?

Kiitos!

Kommentit (4)

ja pääaineopiskelijoita tunnen jonkin verran. He ovat sijoittuneet esimerkiksi tutkijoiksi, opettajiksi, toimittajiksi ja tiedottajiksi.Usein aineyhdistelmää enemmän merkitsee opiskeluaikainen verkostoituminen esimerkiksi harjoittelun, vapaaehtoistyön ja tilapäistöiden kautta.Sivuainevalinnat voivat tukea työhön sijoittumista. Opettajaksi haluavan on otettava sellainen aineyhdsitelmä, jolla saa äidinkielen ja kirjallisuuden opettajan pätevyyden.

Turhempaa hörhöilyä ei yliopistossa olekaan kuin kirjallisuustieteet. Älä ihmisparka hukkaa elämästäsi vuosia lukemalla jotain huuhaata, josta et työllisty juuri mihinkään tai jos työllistytkin, niin käy siksi, että olet lukenut sivuaineena jotain järkevää tai hankkinut jotain muuta erityisosaamista tai kokemusta. Joka tapauksessa tulosi ovat aina huonot.Kirjoja voi lukea harrastuksenakin. Ei siihen tarvita " tiedettä" .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat