Vierailija

olen ajatellut yritystoimintani yhdeksi osa-alueeksi seuraavaa:

Toimisin vanhuksen edustajana. Kävisin läpi kuukausittain kaikki sopimukset ja muut tarvittavat. Kuukausittain myös kartoittaisin kokonaistilanteen. osallistuisin omaisten puolesta tai omaisten kanssa hoitopalavereihin. Huolehtisin että vanhus saa kaiken, mitä hänelle kuuluu ja että hän voi hyvin ja asiat ovat hoidossa.

Tästä laskuttaisin 100¿/ kk, johon sisältyisi edellämainitsemani (työtunteja 5h) ja mikäi jotain ekstraa jossain kuussa tulisi, se laskutettaisiin tuntiveloituksen mukaan.Voisito kuvitella että tuttu vanhuksesi ostaisi tällaisen palevlun tai että sinä tai tuttavasi ostaisitte omaisellesi?

Sivut

Kommentit (96)

kiitos vastauksestasi! Niinhän se usein on, että omaiset pitävät vanhuksen rahoista kynsin hampain kiinni.... ja tosiaan, aluksi en tuon varaan suuria laskisi, mutta kokeillahan aina voi.ap

Etkä ole 64 mielestäni millään tavalla hankala, vaan kerrot, niinkuin asiat oikeasti menevät. Ei ole ap sinulla todellista markkinarakoa haaveilemallasi alueella.22

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli jokaiselle asukkaalle on nimetty oma hoitaja, joka toimii asukkaan " asianajajana" . Enpä tiedä, olisiko tuollaiselle yritykselle käyttöä. Lisäksi 100 euroa kuukaudessa kuulostaa aika kalliilta, kun ajattelee pitkäaikaisasukkaan tilannetta. Tilannehan saattaa säilyä muuttumattomana kuukausia, jopa vuosia. Mitenkähän sitten juridinen puoli? Voiko palkattu asianhoitaja tehdä päätöksiä asukkaan/omaisen puolesta?

no eipä ole tuotu äitini tietoon, joka sairastu pari vuotta sitten tai ystäväni, joka vammautui vuosi sitten. Ystäväni ei edes tiennyt mikä on korotettu hoitotuki tai äitini ei voinut kuvitelakkaan, että vammaissossun kautta saisi kerrostaloasuntoonsa (omaan) ilmaiseksi turvakaiteet, sähköiset ovenavaajat myös ulko-oviin ja joukon muita apuvälineitä! ja kentällä olen itse ollut töissä viimeiset 10 vuotta. Viimeksi 2 kuukautta sitten!ap

ettet pääse tekemään rahaa hyväuskoisten kustannuksella!Vierailija:

Lainaus:


täältäkin kuitenkin jokunen löytyi, joka voisi palvelua harkita, joten ei siis tuhoon tuomittu idea kuitenkaan. etenkin kun se ei olisi yrityksen " päätuote" .

kaikenlainen palutehan on aina hyvästä : )

ap
kuten sanoin, ei tarkoitus olisi tarjota ainoastaan tuota palvelua, vaan se olisi palvelu muiden joukossa. ja kohderyhmänä ei siis olisi pelkästään laitoksissa asuvat, vaan myös kotona asuvat vanhukset.

Sekä mm. omaishoitajille.ap

edunvalvoja ole sama asia. Edunvalvojahan hoitaa pääasiassa vain raha-asiat.

Onko tosiaan 100¿/ kk kallista? Jos siihen sisältyy hoitoneuvotteluissa mukana olo ym. Tiesättekö, että tuolla rahalla ei saa asianajajaa edes yhdeksi tunniksi!

Sopisi myös kotipalvelun piirissä oleville vanhuksille. yhdessä voitaisiin käydä tilannetta läpi ja tarvittaessa voisin tehdä hakemuksia palveluasuntoihin tms.Lisää mielipiteitä?ap

Jos ei osaa hakea tietoa oikeuksistaan etuihin, niin miten sitten sinut palkkaa. Ihan liian kallis minusta, ja kk-maksu on perusteeton, kun suurin osa jutuista on sellaista kertaluontoista Jos sinä haluat vanhuksia auttaa, niin sinun pitäisi miettiä jotain sellaista esitteiden tekoa. " Tiedä oikeutesi" -tyyliin ja myydä niitä ja aikaasi.Asun ulkomailla, ja en palkkaisi sinua hoitamaan vanhempieni asioita, sitten kun joskus heidän omat hoksottimet eivät riittäisi, vaan jonkun jolla olisi jotain pätevyyttä. Minulla ei ole mitää hajua mistään tuista, mutta kyllä luulisin asioitten minullekin selviävän ja jäisi vanhemmilleni sekin satanen omiin menoihinsa.

Liikeideasi kuulostaa ok:lta ja varmasti aloitettuasi hommat kysyntä määrää millaisia palveluita tulee olla tarjolla. Koeta ajatella asiaa mahdollisimman pitkälle asiakkaan (vanhus - omaiset) näkökulmasta. Juuri tällaiset asioidenhoitopalvelut ovat tulevaisuuden ala! Itse ostaisin kiireisen äidin palveluja (muutakin kuin siivoojan ja lastenhoitajan), jos niitä olisi saatavilla... Suosittelen Talouselämä-lehteä, jos et sitä jo lue. Minusta siinä on todella hyvää tietoa yrityselämästä ja yritystoiminnan kehittämisestä. Jonkun ihan toisen toimialan firmasta saatat saada omalle työllesi " esikuvan" .

Vanhainkodissa olevalle en tuota palvelua ostaisi, vaan yksin asuvalle, jo hiukan muistihäiriöistä kärsivälle ja hömelölle anopilleni, jonka asioita en millään kerkiä hoitaa tarpeeksi.

Harmi vaan, ettei 700 euron nettoeläkkeestä vuokran ja ruoan jälkeen juurikaan jää muuhun. Toimeentulotuella ostetaan jo pakolliset lääkkeet ja maksetaan sairaskulut. (Siis kotona olevat vanhukset)Laitoshoito maksaa 80 % eläkkeistä ja vanhukselle on jäätävä vähintään 90 euroa. Eihän silläkään olisi varaa sua palkata edes tunniksi.Jos meinaat rikkaita mummuja alkaa rahastamaan, niin jossain vaiheessa joku perillinen suuttuu, hommaa sille edunvalvojan, joka tekee susta tutkintapyynnön poliisille. Siinäpä kannattaa olla viimisen päälle kuittitiedot, mitä oot mummun kanssa ostanut, kun olette muka olleet kahvilla yhdessä mummun piikkiin...Hoitoneuvottelut on yhtä tyhjän kanssa. Paitsi jos lupaat hoidella mumelia siten, ettei henkilökunnan tarvitse. Tuskin sulla kovin rakentavia mielipiteitä on mummun lääkityksestä tai suolen toiminnasta?Ideoita sulla on, mutta ei mitään käsitystä työkentästä. Tutustu paremmin YKSINÄISTEN vanhusten todelliseen elämään ennen kuin päättelet mitään heidän elämästään tai maksukyvystään.

Vierailija:

Lainaus:


kuka nyt yleensäkkin asianajajajien tms. toimia valvoo. En olisi siis mikään hoitaja vaan ASIOIDENhoitaja.ap
Esimerkiksi kunnallisten edunvalvojien toimintaa valvotaan viran puolesta ja toimintaa rajoittaa tuota virkatehtävää koskevat lait ja säädökset. Sinua ei valvoisi kukaan, joten en todellakaan suosittelisi sinua kenellekään asioidenhoitajaksi. Ihan sama kuin lykkäisin valtakirjan kelle tahansa " mattimeikäläiselle" .22

Ja tosiaan asianajajaksi en voi itseäni mainostaa, koska juristin koulutus puuttuu, mutta asioidenhoitaja voin olla ilman koulutustakin.Joku epäili tuota hoitoneuvotteluihin osallistumista. Usein niihin (ainakin paikoissa joissa minä olen ollut) toivotaan omaisten osallistuvan. Onkuitenkin paljon omaisa jotka asuvat ulkomailla tai toisella paikkakunnalla, eikä pysty niihin osallistumaan.

Niissä olisi myös hyvä tilaisuus minun kartottaa missä tilanteessa asiakas (kunto ym.) menee.Ja tiedän toki, että verot ja muut kulut vievät osansa. Mutta ainahan ne yrittäjällä vievät. Ei sillä siis rikastumaan pääse, mutta elää ehkä pystyisi.Ja joku kyseli mitä muuta yritykseni tarjoaisi. mm. erilaisten korvausten hakemisia. potilasvahinkoilmoitusten täyttöä. Kauppakirjojen tekoa. testamentteja. vuokrasopimuksia. Avioehtoja. Vammautuneiden tai sairaiden tilanteiden kartoituksia ja avustamista erilaisten hakemusten kanssa (taksiliput, kuntoutukset jne.).Lisää ideoita tähän yritykseen toki mielelläni vastaan otan!ap

Kuten aikaisemmin mainittiin, vanhukset kaipaavat enemmän ystäväpalveluja, seurustelua ja virikkeitä. Aloita siis firma josta buukkaat työntekijöitä vanhainkoteihin viihdyttämään, pitämään seuraa. Se olis varmasti tosi suosittu, sitä palvelua voivat vanhainkodit, yksityiset tai kunnalliset ostaa.

Se heiltä todellakin puuttuu, hoitajilla ei ole aikaa viihdyttää, omaiset ei vät ehdi vierailemaan niin usein, jos laisinkaan, joten tämäntyyppilelle toiminnalle olis markkinarakoa ja kysyntää...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat