Vierailija

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei siis tarvinnut kyynärpäähän asti teipata, ei edes koko peukkua. Laitoin vaan suikaleen imukohdan ympäri. Peukkua pystyi ihan hyvin liikuttamaan.

Eli kun sai rievun, peukkukin meni suuhun. Kylmästi vaan otettiin riepu pois kokonaan, loppui peukun imeminen. Tätä ennen oltiin tuloksetta kokeiltu ihan kaikki, kynnelit, laastaroinnit, lapaset ym. Mikään ei auttanut.

oli tyttö lapsi ja silloin ikää 4 vuotta.. poikaan ei tehonnut sekään vaan imi koulu ikään asti, sitten pikku hiljaa jäi ja oli edessä hampaiden oikomis prosessit sun muut, että kannattaa yrittää vaikka millä...

siteitä tai teippejä ei anna lapsi laittaa / antaa olla paikoillaan . kaikkialta olen kysellyt vinkkejä lääkäri , hammashoitola, tutut ym . eikä mikään auta . meillä lapsi ei pienenä suostunut syömään tuttia eikä edes tuttpullosta juonut eikä nokkamukista , joten ei paljon voinut pienenä asiaan vaikuttaa isää vinkkejä jos löytyy? t : AP

Tutista on paljon helpompi vierottaa kuin peukusta. Ja peukku on kasvaville hampaille haitallisempi kuin tutti. Nimimerkki hammaslääkäri suvussa.

kunnes tuli joulu ja joulupukki kielsi sormen imemisen. Tapa loppui kuin seinää, lapsi oli silloin 3v ja 4kk. Vinoon muotoutunut kitalaki ja hampaat korjaantuivat oikeaan asentoon tosi nopeasti sen jälkeen.

Hei,Meillä on nyt 2 1/2 -vuotias lapsi, joka imi peukkua yli kaksivuotiaaksi, kunnes peukku oli jatkuvasti suussa ja äiti hermostui. Laitoin sitten kokeeksi ohuen laastarisuikaleen (ainakin kaksivuotias innostui, kun lupasin sormeen nalle puh -teipin). Laastari sai olla hyvin paikallaan ja siihen loppui imeminen. Pari yötä meni lapsella vähän pyöriessä, mutta itkettää ei tarvinnut. Laastari oli noin viikon sormessa, eikä sen koommin ole tarvinnut huomauttaa ottamaan peukkua pois suusta. Kannattaa siis kokeilla, ei välttämättä ole toivotonta.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat