Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ei ole mitään tukiverkkoa tai muuta, olen siis aivan yksin. Onko kunnalla jotain paikkaa johon voin esikoisen laittaa synnytyksen ajaksi? En jäisi sairaalaan synnytyksen jälkeen vaan lähtisin kotiin.

Kommentit (19)

kyselin asiasta ja ilmeisesti lapsi haetaan vastaanottokeskukseen siksi aikaa että pääsen lapsen pukkaamaan maailmaan. Kiitos paljon kaikille vastaajille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai jos löydät MLL:n Kautta hoitajan ,joka voi tehdä keikkaa milloin vain.Kavereiden voi olla vaikea ottaa lasta hoitoon työ yms. järjestelyiden vuoksi, vaikka haluaisivatkin. Sitä kun ei tarkasti tiedä koska vauva syntyy.Järjestä esikoisellesi hoitaja tai hoitopaikka hyvissä ajoin ennen laskettua aikaa.

Se ei ole niitten työtä hankkia sun lapsille hoitoa, vie vaan työaikaa toisilta potilailta. Kyllä omat kersat tarttee hoitaa itse jonnekin!Vastaatko nyt kysymykseen: Onko sulla tai miehellä sukua. Lapsen mummot esim. voi olla arvokas apu. Tai jos sillä on kummeja?

Musta sulla on velvollisuus lapsen äitinä pitää lapsen sukulaisiin suhteita vaikka lapsen isä olisi kuollut. Et saa mikään tunari suinkaan ole joka ei voi puhelinta ottaa käteen? Ehkä haluaa auttaa, mutta odottaa että sinä lähestyt.

Vuoropäiväkotikin voi olla hankala, sillä vauvansynnytysreissu ei välttämättä ole mikään pieni piipahdus vaan siellä voi mennä päiviä. Tietääkseni meidän kunnassa käytäntönä on käyttää erästä perhetukikotia joka on siis lastenkoti. Siellä ovat ne lapset, jotka syystä tai toisesta tarvitsevat väliaikaista oleskelupaikkaa.Samalla kun juttelet sosiaalityöntekijäsi kanssa (kyllä, lastensuojelun sossu, mutta älä turhaan säikähdä sitä sanaa ;-) voit kertoa muutenkin teidän tilanteesta ja kysellä vaikka jos voisitte saada vauvan synnyttyä vähän apua ja tukea. Sekin on kuntakohtaista.

Lasteni isä siis kuoli onnettomuudessa, samassa onnettomuudessa meni 3 hänen perheensä jäsentä. Omat vanhempani eivät kykene hoitamaan, muuta sukuakaan ei juuri ole. Lapsella ei ole kummeja.

kunnan tilanteesta riippuen.Sinuna kyllä kyselisin Mll:tä hoitajaa hyvissä ajoin. Jos olisi joku joka voisi heittää keikkaa " koska vaan" .

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat