Seuraa 

Onko vauva-puolella muita vauvoja tai isompiakin lapsia, joilla on erbin pareesi ? Kokemuksia?

Meillä 1kk ikäinen poika, jolla tuli synnytyksessä erbin pareesi ja kaikki on nyt uutta ja tietoa kerätään. fysiossa käydään viikottain. Ortopediaika ensi viikolla.

Sormet ja olkapää liikkuu, kyynärpää ei.-marica77

Kommentit (2)

mutta meidän pojalla on dysmelia ja on olemassa sellaiset sivut mistä löytyy tietoa erbin pareesista ja dysmeliasta. Siellä on myös keskustelupalstat. Osoite on redy.info. Toivottavasti saat lisää tietoa sieltä, itseä kyseinen sivusto on auttanut paljon, kun oli tiedonpuute alussa. Niin ja onneksi olkoon pienestä tuhisijasta.Hippu

Hei marica77!Meillä on 3 kk tytär, jolla erbin pareesi. Käsi oli syntymästä saakka veltto, ainoastaan sormet liikkuivat. Nyt käsi on toipunut hienosti ja tyttö käyttää sitä jo lähes yhtä paljon kuin tervettä kättä. Olkapää ei vielä toimi ihan kunnolla eikä käden ulkorotaatio. Alku oli aika rankkaa kun ei tiennyt että miten käsi alkaa toipua. Nyt alkaa jo helpottaa.Hienoa että teidän pojallanne kuitenkin toimii olkapää ja sormet. Missä käytte fysiossa? Mitä siellä tehdään? Me emme saaneet lähetettä fysioterapiaan, ainoastaan kotona jumpataan kättä. Sunnuntaina alkaa vauvauinti, se on kuulemme tosi hyvää kuntoutusta erbille.Itse liityin Redyyn heti ja olinkin siellä pikkujoulujuhlissa, kivaa porukkaa ja vertaistukea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat