Seuraa 

Tyttö 9kk nukkui jo ihan hyvin täydet yöt. Nyt n. 1 viikko sitten aloitti itkemään yöllä. Herää n.1,5 tuntia aikaisemmin kuin normaalisti. Tilanne pahenee koko ajan. Esim viimeyönä heräsi 2 aikaan ja ei enää olisi nukkunut. Tissin avulla sain kuitenkin vielä väsähtämään ja nukahti takaisin sänkyynsä. Heräili tasaisesti viiteen asti jolloin oli täysin hereillä enkä saanut enää nukahtamaan tissillä tm.Jos yöllä antaa kipulääkettä niin nukkuu lähes normaalisti. Viimeyönä päätin kokeilla että onko todella niin ettei nuku ilman lääkettä ja niin oli!Päivisin on sitten hyvin väsynyt ja nukahtaa jo ensimmäisille unilleen 2 tuntia heräämisestä. Normaalisti ensimmäiset unet nukutaan 4-5 tuntia heräämisestä.Ei ole päivällä kiukkuinen, muuta kuin väsyneenä ja nälissään. Ei ole ikenissä näkyvissä mitään hampaiden tuloon viittaavaa. Ruoka on ollut samanlaista kuin ennenkin. Missä siis vika? Ajattelin käyttää lääkärissä että katsoisivat korvat.

Kommentit (3)

Meillä tuollaisten levottomien öiden syyksi löytyi korvatulehdus.

Lääkkeen kanssa nukkui ihan normaalisti pidempiäkin pätkiä, mutta jos ei lääkettä ollut, niin saattoi herätä tunninkin välein ja valvoa pahimmillaan parikin tuntia itkeskellen. =(Meillä tosin oli ollut flunssaa ja pitkittyneestä yskästä osasin ruveta aavistelemaan tuota tulehdusta. Viimeisenä sinettinä oli nuo yöt. Meillä ei poika muutoin korviaan itkenyt tai haronut, mutta yölevottomuus ainoastaan tuon yskän kera paljasti tulehduksen.Kannattaa siis ihmeessä käydä tarkistuttamassa korvat ettei ainakaan siitä johdu.Parempia öitä toivotellen.-viivi ja ukko pian 10kk-

Tyttö siis nukkuu ihan normaalisti jos saa lääkettä. Jos en anna lääkettä niin herää koko ajan itkemään ja karjuu täyttä kurkkua. Johonkin siis selvästi koskee. eroahdistukseksi en sitä lukisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

levottomasti nukutut yöt, kun pitää tarkistaa, että äiti on varmasti yön vieressä ja ylipäänsä olemassa. Tuo kehitysvaihe menee kyllä ohi kun vauva kasvaa.Kipulääkkeitä ei varmaan kannata syöttää jollei vauva ole oikeasti todella kipeä, kuumeinen ja itkuinen?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat