Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

-Tuntuu nimittäin että kaikki värjää

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aikaisemmin paljonkin, mutta sitten puhkesi psori päänahkaan. Se on jatkuvasti auki, joten en uskalla laittaa kemikaaleja (käytännössä) avohaavoihin. Olisi kyllä kiva joskus värjätä tätä maantienväristä pehkoani.

En muuten värjäisi, kun oma väri on ihan nätti ( tummanruskea vähän punertava) mutta hiukset alkoi harmaantua pari vuotta sitten, vaikka oon vasta 28-vuotias. Nyt sitten värjäilen, ettei harmaat näkyis :(

Värjäsin 15 vuotta ja sit kun tiesin että olen jäämässä kotiin lakkasin värjäämästä. Raskaudessa väri ilmeisesti vielä tummui ja on jäänyt tummemmaksi. Mutta koska siitä oli niin kauan kun oli oma väri ollut, että ei voi olla varma. Kaikki, myös kampaajat luulevat että hiukseni ovat värjätyt. Ovat tumman ruskeat ja vähän auriingossa heijastaa kuparia.On paljon parempi kun ei ole juurikasvua, ei tarvi meikata kun ei jaksa, kun kasvojen väri on luonnostaan hyvä suhteessa hiuksiin eikä kalpean näköinen. Säästää tosi paljon (ennen värjäsin kampaajalla) ja ehtii käymään kampaajalla useammin, kun siihen ei mene niin paljon aikaa.Harmaita odotellessa, sit alkaa taas värjäysrumba.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat